2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول میشه ها باید گوشیتو شارژ کنی ولی مشاوره که میگن رایگانه ، ولی حداقل نیم ساعت توی صف انتظاری بعد ممکنه مسئله رو بیان کنی بگه طرف که حضوری بری مشاوره!!! بعدم سر نیم ساعت صحبت با مشاور دیگه قطع میشه بیشتر نمیتونی بحرفی 

برو تو یکی از تاپیک هام گفتم  من با گوشی موبایل زنگ زدم پنج تومن شارژ میکردم دو ساعت حرف میزدم ...

مرسی عزیزم 

یه سوال

بنظرت اگه با تلفن خونه زنگ بزنم هم زیاد قبض نمیوفته 

اخه نمیتونم با گوشی همراه 

خیلیم میترسم قبض تلفن زیاد بیاد 

بیش از اندازه هم نیاز دارم به یه نفر که باهاش حرف بزنم 

مرسی عزیزم  یه سوال بنظرت اگه با تلفن خونه زنگ بزنم هم زیاد قبض نمیوفته  اخه نمیتونم با ...

قربانت🤍

نه فکر نمیکنم چون رایگانه 

اما بازم مطمئن نیستم چون خودم با گوشی زنگ میزدم بهشون همیشه

پول میشه ها باید گوشیتو شارژ کنی ولی مشاوره که میگن رایگانه ، ولی حداقل نیم ساعت توی صف انتظاری بعد ...

نه من همین جایی که میگم کلی باهاشون حرف میزنم بعد تا جایی که بتونن از پشت گوشی راهنماییم میکنن 

بعد یه ساعت خاصی باید زنگ بزنی که خیلی تو صف نباشی مثلا من ساعت هفت شب که زنگ میزنم همون موقع جواب میدن دیگه تو صف نیستم