2777
2789
عنوان

مادر شوهر

285 بازدید | 20 پست

پاگشا خونه داداشم دعوت بودم و مادر شوهرمم بود 

داداشم از باغ بابام اینا پرتقال آورده بود و چون مادر شوهرمم دید مامانم گفت زشته و بهش چند کیلو داد

بعد از یکماه دیروز مادر شوهرم بهم میگه پرتقالهایی که مامانت داد گفتم از کجا آورده، اینا پرتقاله (فلان شوهرم) اما باغ شما تو فلان شهره( حالا فاصله شهرها نیم ساعته)

بعد رفتم بیرون دیدم از این پرتقال‌ها پشت وانت تو خیابون پره

منم بهش گفتم اینها پرتقاله باغمونه مگه نمیشه درختشو کاشت؟ فلانی( شوهرم) اومده دیده باغمون پرتقال داره 

دیگه ساکت شد، خودشو زد به کوچه علی چپ 

به جای دستت درد نکنه، میگه ازین پرتقال‌ها تو خیابون میفروشن 

مقصر مادر کنه که فکر می‌کنه همه مثل خودشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب خدا نفهمیدم چی گفتی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میخواستی بگی به فرض از پرتقال پشت وانت هم باشه مگه مجانی از پشت وانت گرفتن به تو دادن

من نمی‌دونم اگر بهشون نمی‌داد می‌گفت حالا مگه چی میشد میدادن

شوهرم بهم میگه مثل پدر و مادر تو دیگه تو دنیا نمیاد 

اینم نمیدونه چطور خانواده منو خراب کنه ، چرا و پرت میگه

ب خدا نفهمیدم چی گفتی 

ببین پرتقال باغمونو دادیم مادر شوهرم 

بهم گفت این پرتقال مال فلان شهره، شما که باغتون تو شهر دیگه س 

بعدشم تو وانت تو خیابون ازین پرتقال‌ها میفروشن 

منم گفتم پسرت اومده دیده باغمون پرتقال داره 

ببین پرتقال باغمونو دادیم مادر شوهرم  بهم گفت این پرتقال مال فلان شهره، شما که باغتون تو شهر د ...

بگو چقدر فکر کردید باشه دیگه نمیدیم ،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.