2777
2789

زن عموم اسلیو معده کرد مث سگ پشیمونه موهاش همش ریخت لاغر و زشت شده جون نداره کار کنه نمیتونه راحت غذا بخوره

تروخدا هر طور که هستین خودتونو دوس داشته باشید حالا برید باشگاه اگه تونستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن عموم اسلیو معده کرد مث سگ پشیمونه موهاش همش ریخت لاغر و زشت شده جون نداره کار کنه نمیتونه راحت غذ ...

من ده سال پیش اسلیو کردم والا هیچ کدوم از این مسائل رو ندارم اما بوتاکس معده اصلا رد شده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من مامانم میخواد بوتاکس معده بزنه خیلی دربارش تحقیق کردم. خیلی از افرادی که انجام دادن راضین و مشکلی پیدا نکردن. هنوز انجام ندادیم تازه وقت گرفتیم براش. ولی با چندتا فوق تخصص گوارش مشورت کردم نظرشون مثبت بود. یه سری ویدئو هم تو پیج drbanasaz هست که برا من خیلی مفید بود. ببین اگه دوس داشتی

زن عموم اسلیو معده کرد مث سگ پشیمونه موهاش همش ریخت لاغر و زشت شده جون نداره کار کنه نمیتونه راحت غذ ...

عزیزم منم ۲ ساله اسلیو کردم خیلی راضیم

اره منم خیلیا رو دیدم که پشیمونن ولی اونایی هستن که به دکتر سر کوچشون اعتماد کردن

دکتر علی سلوکی فوق تخصص جراحی چاقیه من اشنا بهم معرفی کرد بااااز چندبار رفتم اومدم با مریضاش حرف زدم تا بلاخره اعتماد کردم

نبااااید به هر دکتری اعتماد کرد