2777
2789
عنوان

سرماخوردگی

95 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها یه هفته سرماخوردگی شدید گرفتم هرچی امپولو سرم میزنم فایده نداره پشت سرهم زیر سرمم الانم سینم موقع سرفه خیلی درد میکنه چیکار کنم توروخدا حالم خیلی بده

هر سه ساعت آب ولرم با نمک مخلوط کن قرقره کن

داروخانه آمپول بگیر بزن

قرص آزیترومایسین برای سرماخوردگی عفونی ؛گلودرد

شیاف دیکلوفناک برای بدن درد و سردرد 

قرص ایبوپروفن 

قرص آنتی هیستامین برای آب ریزش بینی

دیفن هیدرامین برای گلودرد هم بخور هم قرقره کن

بخور بده زیر پتو ؛خیلی خوبه عرق میکنی خوب میشی

اینا خیلی خوبن

آب ولرم زیاد بخور با دستشویی رفتن تب و عفونت میره

آب ولرم با عسل و آبلیمو مخلوط کن روزی ۲ بار بخور 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خیلی زیاد شده این سرماخوردگی دوره داره باید بگذره مایعات خیلی زیاد بخور سوپ داغ اینا بخور که سینت از خشکی دربیاد

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

نشاسته میگن خیلی خوبه برای سینه و سرفه ازعطاری بگیر بگو براسرفه میخوای بااب جوش حل کن بخور

دیگه بایدصبرکنی تابهترشی داروهم وقتی تاثیرنذاره هرچی بیشتربخوری مقاومت بدنت کمترمیشه

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂