2777
2789
عنوان

سریع حرف زدن

172 بازدید | 15 پست

چرا بعضیا سریع و تند حرف میزنن آدم متوجه نمیشه چی میگن. چند نفر تو فامیل داریم خیلی سریع و تند حرف میزنن گاهی متوجه نمیشم چی میگن منم خجالت میکشم بگم متوجه نشدم مخصوصا پشت تلفن خیلی بده. نظر شما چیه ؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم دیدم  دست خودشون نیست

اگه حرفاشون رو متوجه نمیشد چی میگید من بدم میاد بگم چی یا ها یا متوجه نشدم اخه میگم یارو قضاوت نکنه منو که فلانی گیجه یا خنگه یا ...

اگه حرفاشون رو متوجه نمیشد چی میگید من بدم میاد بگم چی یا ها یا متوجه نشدم اخه میگم یارو قضاوت نکنه ...

میگم ببخشید یلحظه حواسم پرت شد میشه دوباره بگی😂

آره آجیا، کلوچه سنتی فومنه😍بخدا کلوچه فومنههه

خوب آره متعادل نیستن همون بعد سلام بگو ممنون میشم اگر شمرده تر بیان کنید.و گاها بهش بگو ماشالا شما بیانتون خیلی سرعتش بالاست ما عقب میفتیم از متوجه شدن ما هم  فامیل داریم...

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بابا این ادما میدونن خودشون که سریع حرف میزدن

پس میتونی واضح بگی که اگه اروم تر حرف بزنی بهتره یکم سخته وقتی تند حرف میزنی متوجه شم

آره آجیا، کلوچه سنتی فومنه😍بخدا کلوچه فومنههه
دهنت سرویس😂😂😂

حالا این که گفتم شوخی بود ولی عادت رفتاریشونه ولی باید بهشون گفت محترمانه نباید آدم با کسی تعارف داشته باشه اون چه میدونه فک میکنه طرف مقابل متوجه میشه

حالا این که گفتم شوخی بود ولی عادت رفتاریشونه ولی باید بهشون گفت محترمانه نباید آدم با کسی تعارف داش ...

باورت میشه گاهی وقتا از خجالت کشیدن فقط الکی میگم آره درسته و یا بله . در حالی که اصلا نفهمیدم چی گفته😂

اگه برخورد کردیم با این آدما و حرفاشون رو خوب متوجه نشدیم چی بگیم ؟

من که زیاد به روی خودم نمیارم سعی میکنم اون قسمتی که متوجه شدم از حرفشون رو درباره اون ادامه بدم بحث رو

ولی وقتی که واقعا دیگه چیزی متوجه نمیشم میگم جان؟

طوری که انگار خودم متوجه نشدم و اشکال از اونا نیس

باورت میشه گاهی وقتا از خجالت کشیدن فقط الکی میگم آره درسته و یا بله . در حالی که اصلا نفهمیدم چی گف ...

دقیاقه من خودم میخواستم به یکی بگم روم نشد راستش ولی خوب بهش بگیم هم اون بهتر توضیح میده واسه ما و کسای دیگه هم اینکه خیال ذهنمون راحت میشه

2827
2791
2779
2792