ربطی نداره به اینچیزا،مهم اینه ۴۸ ساعت دیگه بتارو تکرار کنی دو برابر شده باشه،بعدم به هیچ عنوان دکتر و سونو نرو تا ۸ هفته
فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴
میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴
اخه تو اون هفته ی تخمک گذاری رابطه نداشتم، حس میکنم لقاح دیر بود، نمیدونم کی برم سونو قلب
سونو قلبو باید ۵۸ روز بعد از اولین روز اخرین پریودت بری اینو یه سونوگراف ماهر به من گفت
1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی شما هر چند روز پریودمیشدین؟ اخه تاپیکاتونو نگاه کردم تو هفته ۶ با سونو واژینالم قلبو ندیدن.. من ب حساب پریود ۱۵اسفند میشم ۷ هفته، گفتم واژینال انجام میدم فوقش اگه لقاح دیر بوده من هفته ۶ باشم بازم با واژینال میبینه، ولی برا شمارو با واژینالم ندیدن ک
راستی شما هر چند روز پریودمیشدین؟ اخه تاپیکاتونو نگاه کردم تو هفته ۶ با سونو واژینالم قلبو ندی ...
ربطی به اینکه چند وقت یبار پریود میشی نداره بعضیا ۵ هفته تشکیل میشه قلبشون بعضیا ۷ هفته،من ۸ هفته فیکس قلبش دیده شد
1
5
10
15
20
25
30
35
40