2777
2789
عنوان

میشه بیاین ....

259 بازدید | 18 پست

من شنیده بودم روی اکثر اپهای ایرانی نرم افزارجاسوسی نصبه خصوصا اونایی که همگانی تره دوتا آپ تپسی و همراه من نصب کردم دقیقا ازهمون روز که پریروز هست یکهو صفحه گوگل رنگش عوض شد اینجا هم میخوان بیام یکسره پیغام میده پسورد عوض کنید سرچ زدم گفت درصورت نصب نرم افزارهای آلوده به نرم افزارهای جاسوسی یکی از شواهد مهمش اینه یکهو رنگ جستجوگر میتونه عوض شه چیکارکنم بفهمم یا نرم افزار مطمئنی هست بتونم بفهمم و پاکشون کنم یا کلا باید گوشی رو فلش کنم

همه ی اپ های ایرانی اینطوره به خصوص روبیکا و ایتا رو من دیدم

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی اپ های ایرانی اینطوره به خصوص روبیکا و ایتا رو من دیدم

اونایی که کاملا خصوصی هستن نه اما اونایی که دولتین یا وابسته به دولت رو نباید نصب کرد مجبور شدم مساله اینه که به همه چیز گوشی دسترسی پیدا میکنن حتی همین پستایی که الان میزارم کمصرف اینترنتم چند برابر شده یکی از روشهاشم همین گفته بود چون یکسره اطلاعات اونجا براشون ارسال میشه

عزیزم شما هرچقدر اپ های داخلی(روبیکا_ایتا_سروش و...) پسوردشو عوض کنی ،حذف و نصب کنی زیره نظر س.پاهه ...

نه اونکه نه اطلاعات داخل گوشی  رمزها و حتی دسترسی به دوربین و ..همه امکان پذیر میشه

حالا مساله اینه نمیخوام فلش کنم همه اطلاعات گوشیم‌پاک میشه کلا و خیلی دردسر داره چون قندشکن هم دیگه نمیشه وصل شد و بتونم نرم افزارها رو نصب کنم اگر کسی نرم افزار مطمئنی می‌شناسید اسکن و پاک کنم ممنون میشم هرچی بدافزار هست

نه اونکه نه اطلاعات داخل گوشی  رمزها و حتی دسترسی به دوربین و ..همه امکان پذیر میشه

شوهرم ن.ظامیه عزیزم نه اینطوری نیس که بخاد کل گوشیتونو زیر نظر داشته باشن اما خب مراعات کنید ، وقتی کاری انجام نمیدید خلافی نمیکنید چرا باید بترسید؟ 

فقط ضمن اینکه یه عده برنامه های داخلی رو هم ب گند و ف.ساد کشیدن ترجیح میدن زیر نظر باشه ک‌تخلفای زیادی صورت نگیره

شوهرم ن.ظامیه عزیزم نه اینطوری نیس که بخاد کل گوشیتونو زیر نظر داشته باشن اما خب مراعات کنید ، وقتی ...

عزیزدل اون نظارت فرق میکنه فقط به محتوای داخل آپ دسترسی دارن نه کل گوشی طرف نرم افزارجاسوسی باشه هرزمان بخوان میتونن دوربین و بلندگوی گوشیتونو فعال کنن حریم شخصیتون فیلم و عکس بگیرن میتونن به تمام پسوردهایی و نرم افزارهای دسترسی پیدا کنن و تمام اطلاعات هر لحظتونو بک اپ بگیرن حریم خصوصی همه دنیا محترمه و نقض اون با نرم افزارهای جاسوسی جرم سنگینی داره بسیار جرمش سنگینه چه دولتی باشه چه خصوصی

عزیزدل اون نظارت فرق میکنه نرم افزارجاسوسی باشه هرزمان بخوان میتونن دوربین و بلندگوی گوشیتونو فعال ک ...

جاسوسی رو ببین مگه اینکه شما هکری توی برنامت دست پیدا کرده باشه بله در اونصورت اگه بتونی اثبات کنی جرم سنگینی برای اون شخص داره 

اما اگه از طرف س.پاه و حفاظ ت اط.لاعات شک کنن ک‌تو داخل این برنامه ها داری کارای خلاف عرف و شرع انجام میدی یا خیلی چیزای دیگه ،دراونصورت بله میتونن حتی ردیابی ام بکنن اصلنم جرمی براشون ب حساب نمیاد

اینارو از خودم نمیگم شوهرم میگه

جاسوسی رو ببین مگه اینکه شما هکری توی برنامت دست پیدا کرده باشه بله در اونصورت اگه بتونی اثبات کنی ج ...

عزیز دل این چه حرفیه می‌زنید کار خلاف یعنی چی هیچ ارگانی دردنیا حق نصب نرم افزار جاسوسی رو از لحاظ حقوق بین الملل نداره فکر کنید الان نشستین پای گوشی یکی همزمان به دوربین شما دسترسی داره واقعا وحشتناکه هیچ کسی حق نصب چنین نرم افزارهایی رو نداره نهایت حق دارن محتوای داخل آپ خودشونو دسترسی داشته باشن هرکسی حریم شخصی خودشو داره اینا یعنی ازخدا بالاترن خداوند اجازه نداده هیچ کسی به حریم شخصی و خلوت کسی دسترسی داشته باشه میگه حق الناس هست بعد شما میگید اشکال نداره اگر اینجور بود خداوند اجازه می‌داد همه افراد با یک نگاه تمام عملکرد و گناهان هر شخص دیگه رو بفهمن 

عزیز دل این چه حرفیه می‌زنید کار خلاف یعنی چی هیچ ارگانی دردنیا حق نصب نرم افزار جاسوسی رو از لحاظ ح ...

من چی میگم شما چی میگی😂اطرافت اگه ن.ظامی بود ازش بپرس قشنگ میشینن جوابتو میدن،البته اگه درجه یک باشه چون بیشترافراد این چیزارو نمیگن

ببین الان داخل این گروه ها و اپ های داخلی جدیدا داره مث اپ های خارجی میشه اگه کنترل نشه حالا اگه بیان اینارم ب امون خدا ول کنن میشع مثل اروپ.ا

بله خدا گفته نباید ب حریم شخصی دست درازی کرد ،اما این همه ف.سادی ک تو جامعه داره بوجود میاد اگه همین س.پاه و اینا نیاد ردیابیشون کنه زیرنظرشون بگیره بنظرت جامعه ب کجا کشیده میشه؟ گاهی وقتا برای اثبات و تشخیص حق و درست لازمه

اما افراد عادی بله حق ندارن اینکارو انجام بدن جرمه ! 

من نمیشه الان بیام همه چیزو براشماتوضیح بدم اما دراین حد بدونید اصلا اینکه بخان دوربین گوشیتونو چک کنن نیست ،تنها چون این مرورگرا زیرنظرهست نمیشه راحت تخلفی درش انجام داد 

همین

مگه اینکه دیگه یه هکر بیاد ب گوشیت دسترسی پیداکنه اون قضیش جداست

جاسوسی رو ببین مگه اینکه شما هکری توی برنامت دست پیدا کرده باشه بله در اونصورت اگه بتونی اثبات کنی ج ...

وشما عزیز دل تهمت هم زدی ها یعنی چی کارخلاف شرع و عرف وردی این حق هر انسانی هست حریم شخصیش حفظ بشه  و خداوند این اجازه رو نه به احدی نه به هیچ سیستمی نداده حالا به هر عنوانی مگر نمیگن اسلام اولین بحث اسلام رعایت حق الناس هست اگر آقا ظهور کرده بود مطمئن باشید جرم سنگینی برای چنین سیستمهایی تعیین میکنه چون خداوند هم چنین اجازه ای رو به احدی نداده نمونش داستانی از یکی از پیغمبران هست که اینجا جاش نیست مفصله دقیقا چنین مبحثی بود و خداوند گفته بود ما اجازه نمیدیم احدی به حریم خصوصی کسی دسترسی داشته باشه

وشما عزیز دل تهمت هم زدی ها یعنی چی کارخلاف شرع و عرف وردی این حق هر انسانی هست حریم شخصیش حفظ بشه & ...

من نمیخام دراین باره بحث کنم درستم نبود بیام همه چیزو کف دست شما بزارم

فقط بدون اگه بانظر شما بخان مملکت پیش برن ورود دزد و خل.افکار و...راحت میشه دیگه هرکی هرچی دلش میخاد انجام میده

حالا شما شک داری .ومیترسی اپ داخلی نصب نکن

یه حرفایی هست اصلا جایز نیست الان من اینجا براشما بگم چون این اجازرم ندارم ک بگم 

موفق باشید.