2821
2789

همین ک سیفونو بکشمو آدم حسابش نکنم از انتقام بدتره

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

فکر نمیکنم بهش ولی از دو نفر بخاطر کاراشون به شدت متنفرم و اگه موقعیتی پیش بیاد حتما جبران میکنم

من بهت میگم حتی متنفرهم نباش 

دربرابر ادما خنثی شو و از زندگیت حذفشون کن 

ودیگه بود و نبودشون برات مهم نباشه 

چون همین تنفر بذر کینه و انتقام رو تو دل آدم میکاره و نمیذاره ادم فکرش آزاد باشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من بهت میگم حتی متنفرهم نباش  دربرابر ادما خنثی شو و از زندگیت حذفشون کن  ودیگه بود و نب ...

چی بگم 

فقط از خدا می‌خوام یه ذره عقل بهشون بده از ما بکشن بیرون

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بخاطر همین که دردمیکشم واون عین خیالش نیست ناراحتم

منم تجربه دارم  

وفکر میکنم اون عین خیالش نبود و نیست 

ولی همیشه براش دعا میکنم خوشحال باشه سلامت باشه 

سخته یکی وابسته ات کنه عاشقش بشی بعد راحت بذاره بره 

ولی خب گاهی باید صبوری کرد و سپرد بخدا 

ومن همیشه سعی کردم به جای انتقام دعا کنم اینجوری حال خودمم بهتره

بنظرم اگه خودش نخواسته ولش کن رها کن فکر تو آزاد کن  اگه سهم تو باشه خودش برمیگرده  اینج ...

سهم من نیست .ممنونم که وقت گذاشتین برام 🙏

فقط دوست دارم همین ...
ولی میتونست محبتشو تودلم نزاره 

ب ف ال نیک بگیر 

هیچ اتفاقی در زندگی بی حکمت نیست

یعنی با خدا قهر کنی درست میشه؟؟ 

ولیمن ممنون خداهستم که تونستم عشق رو تجربه کنم هرچند تلخ و عذاب اوره

ب ف ال نیک بگیر  هیچ اتفاقی در زندگی بی حکمت نیست یعنی با خدا قهر کنی درست میشه؟؟  ...

میدونم درست نمیشه ولی زمان نیاز دارم تا به خودم بیام من اینطور ادمی نبودم شماچطور فراموش کردی

فقط دوست دارم همین ...
2823
2791
2779
2792