2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چند سالته؟؟  چندسالشه؟؟  چرادوستش داری ولی توفکرانتقامم هستی؟؟

۲۷

اون ۲۸ 

چون خودش باعث شد دوسش داشته باشم بعدم نخواست بمونه حتی باهام حرف هم نزد اگه میزد اروم میشدم میرفتم

فقط دوست دارم همین ...
۲۷ اون ۲۸  چون خودش باعث شد دوسش داشته باشم بعدم نخواست بمونه حتی باهام حرف هم نزد اگه میزد ا ...

خب چکار کرد که میگی خودش باعث شد دوستش داشته باشم؟ 

چرا نموند؟؟ 

شما قصدتون باهاش ازدواج بود؟؟ 

اگه موقعیتش پیش بیاد حتماا

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

خب چکار کرد که میگی خودش باعث شد دوستش داشته باشم؟  چرا نموند؟؟  شما قصدتون باهاش ...

گفتنی نیست واقعا وابسته کنی بری حتی جواب هم ندی این یعنی بدی درحق طرف 

فقط دوست دارم همین ...
هیچوقت ب انتقام فکر نکن  بسپار بخدا  اگه ما ادما بخوایم همه عمر در فکر تلافی و انت ...

فکر نمیکنم بهش ولی از دو نفر بخاطر کاراشون به شدت متنفرم و اگه موقعیتی پیش بیاد حتما جبران میکنم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بله خیلی بده  ولی بعضیا خواسته یا ناخواسته این کارو میکنن و نمیدونن چه آسیبی به طرف میزن ...

بخاطر همین که دردمیکشم واون عین خیالش نیست ناراحتم

فقط دوست دارم همین ...
2790
2823
2791
2779
2792