2777
2789

ما مشهد زندگی میکنیم مامانم شهرستان بچم ۱۰ماهشه جمعه عروسی دعوت بودیم مجبور شدم بیام همون شب که از عروسی اومدیم مامانم باهام دعوا راه انداخت شوهرم رفت سر کارش گفت یه هفته اینجا واستا میام دنبالت حالا موندم تاشوهرم بیاد یه هفتس غذای درستی نخوردم دعا کنین شوهرم بیاد برم دارم میمیرم از گشنگی ایناخسیسن چون مااینجاییم غذای خوب درست نمیکنن باکیک وشکلات خودمو سیر میکنم هیچوقت منو نمیخوان خدایا به دادم برس

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

پس چرا واستادی؟

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با بچت برو یه رستورانی جایی غذا بخور برگرد 

یا همون اول هفته یه مرغ و دوکیلو برنج میخریدی خودت درست میکردی تو که میشناسیشون

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

جای اعتراض به خانواده ات کمک کن اگر میتونستن بخاطر خودشون هم که شده غذای درست و حسابی میخوردن کسی که همیشه خورده نمیتونه بخاطر مهمون  آشپزی نکنه .لطفا اگر وضع مالیشون خوب نیست و خودت هم در توانت نیست کمک کنی برو بیرون خرید کن بهشون فشار نیار

شاید ندارن ...پول همون شیر کاکائو و کیک را میدادی ی کم گوشت چرخی و ی مرغ میخریدی و خودت میپختی ، اینطوری هم سرت گرم بود و هم دلخوشی ب خانوادت میدادی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....