2777
2789

ب جیبت باید نگاه کنی و گرون و ارزونیش بگی 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گفته گرونه مفته مفت

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

چخبرههههههه۴/۸۰۰ مانتواخه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بابا این مانتوهای گرون همشون زشتن  مامانم رفته نزدیک سه تومن داده مانتو مجلسی کار شده خریده ال ...

منم از این سوزن‌دوزی‌ها دوست ندارم دلم میخواد به زمان هم خواستم بخرم سوزندوزی دست دوز باشه و اصیل     یه پیج دارم خیلی جذابه از شانزده تومن شروع میشن😕

ما با ۴/۸۰۰ خانوادگی ۴ نفری خرید میکنیم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اینو بیرون میپوشی؟

اره من مشکلی ندارم بیرون میپوشم الانم یک وست بافت همین سبکها بیرون میپوشم ترنج کت هم تارم همین قدر شاید کوتاهتره میپوشم

کراپ کت هم میخوام نهایت قد پنجاه باشه 

اما شما اگر میخوای بلندتر باشه ببین این کتها استایلهای قشنگی هستن خیلی شیکتر از کت ژاکارد و‌سوزون دوری هستش

منم از این سوزن‌دوزی‌ها دوست ندارم دلم میخواد به زمان هم خواستم بخرم سوزندوزی دست دوز باشه و اصیل&nb ...

ایشالله میخری 

والا از نظر من سوزون دوزی اصلا قشنگ نیست حالا دست دوز باشه یا کار ماشین 

مگه شما کت دست دوز بخری تو مهمونی و بیرون مشخصه که این دست دوز هست بعد هم مانتو رو‌نهایت شش ماه بشه پوشید 

آره گرونه واقن میشه چیزای بهتری خرید با این پول

حتی طلا