قضیه چیست ؟ 😄 قبلا اصلا اینطوری نبود ،دیروز دونفر کلی وقتمو گرفتن و من به کار سومم نرسیدم ولی الان که فک میکنم میبینم خودم که به کارم نرسیدم هیچ، یکیشون یه تشکرم نکرد یا یه مطلب دیگه هم هست که نمیشه گفت ولی تو همین سایت اتفاق افتاد ،یوقت طرف میبینه میاد چیزی میگه حوصله ندارم 😁جالب بود خلاصه ،من اگر یکی اینقدر برام تایم بذاره حدالقل یه تشکر میکنم خستگیش دربره
❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من شده واسه اینکه به کسی پیام دادم و سین نکرده دوهفته درگیربودم🥹🤣🤣🤣احساسات یه جاهایی آدمو داغون ...
ای جانم عزیزم ،والا من این مشکل شمارو هم دارم ،اکسم پیام میده سین میکنم جواب میدم بعد میذاره یک هفته بعد حواب میده ،همش میگمگناه داره ،باید یه ذره محکم تر باشیم انگار