2777
2789
عنوان

زندگی بعد مرگ 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 145 پست
بابام تازگی فوت شده دوست دارم بدونم چکار میکنن چجوریه می‌دونم خیلی ها اطلاعات زیادی دارن مطالعه میکن ...

روحشون شاد خدا بیامرزدش

یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃�   🍂🍁🍁🍂🍃🍃                                                     تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم             🍃🍃🍂🍁🍁🍂                                                   اونی که واقعی عاشقته       منم منم منم   🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 �                        �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂      🍂
ببخشید جرا فوت کرد؟ خدا بیامرزشون

ممنونم  خیلی حالش خوب بود اینجوری بود که همیشه چکاپ میکردن و دکتر سروقت کلا ادمی بودن که دوست نداشتن پیر بشن افتاده بشن دقیقا ۷۱ سالشون تموم که شد ۱ دی ماه بود 

۲۷ دی تو خواب سکته کردن و تا صبح مادرم متوجه نشدن و یک طرفشون بی حس میشه خودشون مامانم میگن ترسیده از این حالت و وقتی میرسن بیمارستان متاسفانه اخر هفته بود دکتر درست درمون نیس (همیشه انکال هستن فقط دکتر اورژانس هستن )رسیدگی نشده یا نمی‌دونم قسمتشون بوده ۱ روز بیمارستان بودن فرداش میرن کما و بعد ۱۰ روز فوت شدن 

برای ما خیلی سخت بود خیلی هنوز باورمون نمیشه بابام شبش بهم زنگ زد من سرما خورده بودم حرف زدیم ۱۱ شب آخرین بار بود که صداش شنیدم 

اون شب عجیبه من تا ۴ صبح نخوابیدم حتی تاپیک زدم چکار کنم بی‌خواب شدم نگو خدا به دلم انداخت یه اتفاق بد میخاد بیفته 😔😭

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم🥺چرا فوت شدن؟بیماری داشتن؟چند سالشون بود روحشون هر هفته میاد به شما سر میزنه و حتما فاتحه و ...

ممنون عزیزم 

آره حتما دعا قرآن میخونم ولی نماز دروغ نگم خودم نمی‌خونم 

قرار هزینه بده خواهرم به خیر براش فضای نمازهاشون 

خیلی حالش خوب بود اینجوری بود که همیشه چکاپ میکردن و دکتر سروقت کلا ادمی بودن که دوست نداشتن پیر بشن افتاده بشن دقیقا ۷۱ سالشون تموم که شد ۱ دی ماه بود 

۲۷ دی تو خواب سکته کردن و تا صبح مادرم متوجه نشدن و یک طرفشون بی حس میشه خودشون مامانم میگن ترسیده از این حالت و وقتی میرسن بیمارستان متاسفانه اخر هفته بود دکتر درست درمون نیس (همیشه انکال هستن فقط دکتر اورژانس هستن )رسیدگی نشده یا نمی‌دونم قسمتشون بوده ۱ روز بیمارستان بودن فرداش میرن کما و بعد ۱۰ روز فوت شدن 

برای ما خیلی سخت بود خیلی هنوز باورمون نمیشه بابام شبش بهم زنگ زد من سرما خورده بودم حرف زدیم ۱۱ شب آخرین بار بود که صداش شنیدم 

اون شب عجیبه من تا ۴ صبح نخوابیدم حتی تاپیک زدم چکار کنم بی‌خواب شدم نگو خدا به دلم انداخت یه اتفاق بد میخاد بیفته 😔😭

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
استارتر عزیز درکت میکنم .من هم بعد از فوت مادربزرگم این حال رو داشتم دوست داشتم درباره ی اونور بیشتر ...

ممنون گلم خدا بیامرزدشون 

منم دوستان که بهم گفتن چند تا پیشنهاد  انجام میدم 

خداپدرتون بیامرزه غم اخرت باشه.پیشنهاد میکنم فیلم سیاحت غرب ازگوگل دانلود کن ببین

ممنونم خدا رفتگان شما بیامرزه 

این همون فیلم ترسناکی که فکر کنم نو بچگی میخاستم ببینم همون که صدا ترسناک داشت میترسیدم همیشه ازش😭

ممنون خدا رفتگان شما بیامرزه ...لینکش می‌فرستید ممنون میشم عزیزم 

نشد ارسال کنم  باز امتحان میکنم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
ممنونم خدا رفتگان شما بیامرزه  این همون فیلم ترسناکی که فکر کنم نو بچگی میخاستم ببینم هم ...

شما بارداری نیاز نیست اینجور فیلم ها رو ببینی عزیزم برای خودت و نی نی ات خوب نیس اصلا 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
اونایی که فوت میکنن میرن برزخ ساکن میشن تا اینکه قیامت بشه به حساب و کتاب ادم رسیدگی بشه بعد هر کی ن ...

ممنون تا حدودی اینارو می‌دونم فقط فکرم تو برزخ چجوری ممکن همش اونجا سرگردون باشن چون تو نت خوندم نوشته اگه به مادیات این دنیا وابستگی داشتن نمیخوان کنده بشن از دنیا و همش سرگردون

و اینکه پدرم به خواب چند نفر از خانوادمون آمد همش گفتن خندون بوده و خوشحال من همش میخام بدونم جاش خوبه یا نه آدم خوبی بود اینجوری بگم که واسه مراسمش حدود ۱۱۰۰ نفر مهمان داشتیم یه چیز واقعا عجیب شلوغی که نمی‌دونم شاید برای بقیه عادی اما برای فامیل ما خیلی زیاد عجیب بود و هر کسی که آمد خیلی ها رو ما نمی شناختیم ولی دوست بابام بودن آمدن همه برای بابام فقط گفتن حیفش بود چقدر زود و اینکه همه به خوبی ازش یاد کردن ما اینها رو که میبینم میگیم بابامون فقط عزیز ما نبوده بین مردم آدم خوبی بود که همه براش ناراحت شدن 

اما من چون خوابش نمی‌بینم و میخام ازش بپرسم بابا ازمون راضی بودی رفتی 😔 من تنها کسی بودم که نتونستم از بابام خداحافظی کنم چون خونم شهر دیگه بود همش دارم حسزت میخورم شما میدونید چرا به خوابم نمیاد ؟

خدا رفتگان شما بیامرزه حتما میبینم مطمنم فقط شما الانه منو میفهمی چون دردش کشیدید 😔 اگه چیز میدونی ...

یه سری دعاهایی هست که میگن شب قبل خواب بخونی میتونی عزیزان رو ببینی. ولی من خودم دو هفته بعد از فوت مادرم اون هم زمانی که تو بدترین شرایط روحی بودم تا نزدیکای صبح گریه کرده بودم چند دقیقه ای خوابم برد مادرم رو دیدم که جوان شده بود حدودا بیست ساله یعنی من فقط تو عکسها مادرم رو تو اون سن دیده بودم و.. سرت رو درد نمیارم ولی مطمئن باش به وقتش به خوابت میاد . فقط گذر زمان می‌تونه مرهم این درد بزرگ باشه عزیزم .ما هم یه روزی دیر یا زود به عزیزامون ملحق میشم . فقط تا میتونیم باید فرزندان صالحی باشیم براشون که اون دنیا هم بهمون افتخار کنن

ببین هر کار خوبی که می‌کنی تو دلت بگو به نیت پدرم . من از یه کارشناس دینی پرسیدم می‌گفت حتی تو خونه ...

ممنون عزیزم 

نمیدونم میخوای امتحان کن. من سفارش دادم آوردن 

ممنون عزیزم 

اره عزیزم  خواهش میکنم💚

🌷🌷🌷🌷