2777
2789
عنوان

زندگی بعد مرگ 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 145 پست

اونایی که فوت میکنن میرن برزخ ساکن میشن تا اینکه قیامت بشه به حساب و کتاب ادم رسیدگی بشه بعد هر کی نسبت به کاری که انجام داده تو بهشت و جهنم توی جایگاه خودش قرار داده میشه به نقل از روایت ها اونایی که گناه انجام دادن عذاب میبینن مثل این دنیا که جرم های مختلف حکم های مختلفی هم داره اون دنیا هم همینه اینجا یکی یه ماه زندانی براش میبرن یکی ده سال اونجا هم اگه گناهت کم باشه کمتر تو جهنم میمونی زیاد باشه زیاد بعد اینکه دوران محکومیتت تموم شد پاکیزه شد روحو جسمت اون موقع وارد بهشت میشی بخاطر اینکه بهشت جای ادم های پاک هستش و ادم های گناهکار با عذاب کشیدن پاک میشن تا بتونن وارد بهشت بشن تو عالم برزخ هم به گفته اونایی که رفتن و برگشتن هر کی ادم خوبی باشه تو رفاهه هر کیم ک نباشه از زمان ورود به قبر فشارش شروع میشه 

این حرفایی هم ک بهتون گفتم همش از روایات ائمه هستش 

یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃�   🍂🍁🍁🍂🍃🍃                                                     تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم             🍃🍃🍂🍁🍁🍂                                                   اونی که واقعی عاشقته       منم منم منم   🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 �                        �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂      🍂
🤣نمک بزن

امیدوارم که هیچ وقت تو حال بقیه قرار نگیری که اینجوری خوشمزه بازی در بیاری 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون نه نمی‌ترسم فقط دوست دارم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه دلم آروم بگیره 

ببین هر کار خوبی که می‌کنی تو دلت بگو به نیت پدرم . من از یه کارشناس دینی پرسیدم می‌گفت حتی تو خونه یه کار کوچیک برای اعضای خونواده میکنی برای شوهرت غذا میپزی برای فرزندت کاری می‌کنی ثواب داره میتونی ثوابشو بفرستی برای عزیز از دست رفتت

کتاب روز رستاخیز رو بخون. کامل توضیح داده 

ممنونم .دانلود میشه از نت ؟ 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
برنامه ی زندگی پس از زندگی روبزن نت ببین

مرسی 🌷

اگه آدم خوبی بود جاش بسیار عالی و زیباتر از اینجاولی اگر خوب نبوده جاشون خوب نیست 

به خواب اکثرا آمده بابام و همش خندان بوده و حالش خوب فقط گفته عجله کردم 😔 آخه بابام یهو سکته کردن مغزی و رفتن تو کما خیلی ناباورانه

من تقریبا تمام قسمت های زندگی پس از زندگی رو دیدم.  خدا پدرتو بیامرزه بدون هر جا هر لحظه بهش ...

ممنون از اینکه گفتید 

من هر لحظه تو فکرشم و گریم میاد دست خودم نیست 

ولی عادت دادم خودم به خوندن فاتحه و آیت الکرسی و دعاها دیگه براش تا یادم میاد سرم گرم دعا میکنم چون شرایط روحی خوبی ندارم دکتر گفته افسردگی داری و قرص میخورم ولی خب تا زمان نگذره ما هم خوب نمی‌شیم 

به خواب اکثرا آمده بابام و همش خندان بوده و حالش خوب فقط گفته عجله کردم 😔 آخه بابام یهو سکته کردن م ...

پس مطمئن باش جاش بهشت ه شما بجای غصه و گریه فقط نماز بخون وقرآن و خیرات کن.غصه واسش فایده ای نداره

خدارحمتش کنه . حالتو درک میکنم . منم بعد از فوت مادرم مثل شما بودم همش دنبال مطالب مربوط به دنیای بع ...

خدا رفتگان شما بیامرزه حتما میبینم مطمنم فقط شما الانه منو میفهمی چون دردش کشیدید 😔

اگه چیز میدونید که کمک می‌کنه به دیدن خواب اموات بهم بگید ممنون میشم 

بابام تازگی فوت شده دوست دارم بدونم چکار میکنن چجوریه می‌دونم خیلی ها اطلاعات زیادی دارن مطالعه میکن ...

به نقل از روایات و احادیث وقتی یکی فوت میکنه وارد قبر میشه روحش هنوز ناظر بر خودشو اطرافیانشه گفته شده ساعت های اول حتما کنار قبر فوت شده یه نفر باشه براش قران بخونه چون قبر خیلی ترسناکه و فوت شده ترس زیادی داره صدقه دادن خیلی میتونه به ارامش فرد فوت شده کمک کنه فشار قبرشو کم‌کنه نماز وحشت خیلی ثواب داره 

فردی هم که فوت میشه اگه پدرش مادرش اطرافیان نزدیکش فوت کرده باشن روحشون به استقبال متوفی میاد تا وحشت نکنه حرف خیلی زیاده اینجا جاش نیس باید مطالعه داشته باشی تا خیلی مطالب دستت بیاد 

یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃�   🍂🍁🍁🍂🍃🍃                                                     تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم             🍃🍃🍂🍁🍁🍂                                                   اونی که واقعی عاشقته       منم منم منم   🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 �                        �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂      🍂
من بجاخوندم موقع اذان ظهر میتونن به خانواده سربزنن.واسه خواب دیدن هم خداباید اجازه بده که بتونن بیان ...

ممنون عزیزم ...منم شنیدم پنج شنبه و جمعه اجاره دارن بیان خانواده ها و خونه شون سر بزنن امیدوارم این حقیقت داشته باشه

ممنون از اینکه گفتید  من هر لحظه تو فکرشم و گریم میاد دست خودم نیست  ولی عادت دادم خودم ...

ما همه مسافریم دیر یا زود شما هم میری پیش پدرت. شما شاید نبینیش اما پدرت از قبل بیشتر بهت نزدیکه و از احوالت با خبر میشه

مرگ بزرگترین هدیه خداوند به بنده هاشه اینو امثر شرکت کننده ها میگفتن

دعای پدر مادر در حق فرزند مستجابه وقتی فوت شده باشن بیشتر اثر داره. تا میتونی خوشحالش کن تا از دعای پدرت بهره بگیری. 

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
خدا رحمتشون کنه  تاپیک جامع  زندگی پس از مرگ   استاترش سپاس ۱ هست دوست داشتی بخون&nbs ...

ممنون خدا رفتگان شما بیامرزه ...لینکش می‌فرستید ممنون میشم عزیزم