2777
2789
عنوان

وسواس رو بچه

129 بازدید | 12 پست

صرفا برام سوال شده که چرا انقد خانواده ها روی وزن و قد بچه هاشون حساسیت زیاد نشون میدن؟

همش نگران قد و وزنین.. درحالی که ممکنه بچه بعدا یهو جهش کنه 

به نظرم بهترین راه ورزشه نه دارو های هورمونی که دکتر ها میدن 

مثلا ماهایی که بدون حساسیت بزرگ شدیم کوچولو و لاغریم؟😂😶 من خودم قدم ۱۶۸ عه و ۵۵ کیلوام‌ اما چون استخوان بندیم‌ قویه بدنم نرماله و خیلی راضیم. من فقط هرچندسال یکبار میبردنم بهداشت که قد و وزنمو بگیرن و با اینکه اونموقع بشدت لاغر بودم هیچی نگفتن

بعضیام قد و وزنشون کم و زیاده چون یه چیز ارثیه و دست خودتون نیست‌‌... ته تهش ۵ سانت اضافه بشه اونم با ورزش

معلم زیستمون میگفت که ۹۰ درصد میزان قد ارثیه و اون ۱۰ درصد به تغذیه و خواب و ورزش بستگی داره

حالا من تجربه ای تو این زمینه ندارم و نظر خودم همینه. نمیدونم درسته یا غلط.. اگه اشتباهه ممنون میشم با دلیل منطقی قانعم کنین

نظرتون محترمه و از الان بابت وقتی که میذارین ازتون ممنونم

🤍.

قد و وزن بچه واقعا خیلی مهمه خصوصا قد چون همیشه ک رشد ندارا بچه در کل طبق نمودار رشدش اگر بد باشه خب جای نگرانی داره ..‌ از همون نوزادی و کودکی همه چیشو نرمال کنن خیلی بهتره تا بشینن ب انتظار جهش تو سن بلوغ ..‌ مثلا طرف تاپیک زده دخترم ۱۴ سالشه قدش ۱۳۰ خب این از کودکی کم بوده حالا چرا یادت افتاده ابراز نگرانی کنی و بخای امپول هورمون بزنی ..‌ از همون کودکی ادم باید هواسش باشه طبق اون اگر نیازه بچشو دکتر تغذیه ببره 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشبحالت قدت ۱۶۸  من بین ۱۶۰ تا ۱۶۳ ام🤣 لاغر هم هستم هر جا میرم فکر میکنن راهنمایی ام در صور ...

بخدا قد اصلا مهم نیست.. ما تو کلاسمون ۱۵۰ هم داشتیم

وای😂 خدانکشتت... ما سه تا خواهریم و اصلااا قیافه هامون شبیه هم نیست و قد هامون متفاوته ولی باز همش باهم قاطیمون میکنن😶 

از قیافت معلوم نیست که اونقدرم بچه نیستی؟

🤍.
بخدا قد اصلا مهم نیست.. ما تو کلاسمون ۱۵۰ هم داشتیم وای😂 خدانکشتت... ما سه تا خواهریم و اصلااا قیا ...

تو که قدت خوبه میگی قد مهم نیست ،من بخاطر سه سانت ،پنج سانت بلندتر اذیت میشم میگم کاش لااقل خدا بهم قد میداد 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
قد و وزن بچه واقعا خیلی مهمه خصوصا قد چون همیشه ک رشد ندارا بچه در کل طبق نمودار رشدش اگر بد باشه خب ...

من نظرم اینه که قد بچه ارثیه.. خب چرا تو همون بچگی هم باید بهش دارو و امپول های هورمونی بدن؟ بعدا روش تاثیر منفی میذاره

ولی خب حرفتون هم منطقیه

🤍.

خیلی منطقیه چون  تو مسئله ی قد نمیشه گذاشت به عهده ی خود بچه که پدر و مادر وسواس نداشته باشن وزن هم اگه از کودکی لاغر تر باشن براشون بهتره بزرگ تر که میشن چاق نشن 

من نظرم اینه که قد بچه ارثیه.. خب چرا تو همون بچگی هم باید بهش دارو و امپول های هورمونی بدن؟ بعدا رو ...

اره ارث ک بخش اصلی هست ولی خب هورمون نمیدن ک مثلا بچه دوساله قدش کوتاه باشه رو مکمل میدن مولتی ویتامین و زینک .. 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
تو که قدت خوبه میگی قد مهم نیست ،من بخاطر سه سانت ،پنج سانت بلندتر اذیت میشم میگم کاش لااقل خدا بهم ...

حرفتم قبول دارما ولی بازم به نظرم نیازی نیست از بچگی دنبالش باشیم😂😭

🤍.
اره ارث ک بخش اصلی هست ولی خب هورمون نمیدن ک مثلا بچه دوساله قدش کوتاه باشه رو مکمل میدن مولتی ویتام ...

اهااااا خب پس خوبه اونطورییی

قانع شدم😂🤝🏻 مرسی عزیزم

🤍.