بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم کار میکنم حقوقم ۵۶۰۰ قبلا ک کار نمیکردم روزانه میگرفتم هرجی بود اضافه پس انداز میکردم یهو دم عید میدی ۷ میلیون دارم ۵ میلیون دارم کلش خرید میکردم تابستونم ک مدرسه نمیرفتم ماهانه ۲۰۰ تومن میداد منم ازاون ور از فصل بهار هرچی پول پس انداز داشتم قایم میکردم میگفتم خرج شد😅اون ۲۰۰ تومن ک میداد ۱۰۰ تومن قایم میکردم ۱۰۰ تومن خرجی اماتاجایی ک نیاز نداشتم ۱۰۰ خرج نمیکردم😀۳ ماه تابستون ممکن بود ۶۰۰ تومن تا ۴۰۰ تومن پس اتداز میشد😁
عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️
خودم کار میکنم حقوقم ۵۶۰۰ قبلا ک کار نمیکردم روزانه میگرفتم هرجی بود اضافه پس انداز میکردم یهو دم عی ...
بعد ماشین بابام میشستم تمیززز ها یعنی تمیز بعد عادت کرد پول کارواش اگه مثلا ۵۰ تومن بود ۳۰ تومن تا ۲۰ تومن میداد بهم 😅😂کار میکردم یادم تابستون ک میش میرفتم همدان کشاورزی کمک پدر بزرگم میکزدم بادوم گردو گندم نظافت بعد سهم میزاشتن کنار مثلا ۳ کیلو بادوم گردو اب غوره از پول گندم ک میفروختن مثلا ۱ تومن تا ۵تومن هرچی یود سهمم میدادن😂پولام قایم میکردم
عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️