2777
2789
عنوان

تاپیک حس ششم

193 بازدید | 27 پست

سلام . من آقا هستم ! من آقا هستم ! من آقا هستم !

یه روز تو یه تاپیک حس ششم به یه خانم در مورد وضعیتش ، حدسم را در مورد آیندش گفتم. خیلی ها بعد اون از من سوال پرسیدن و منم تا اونجا که میشد کمکشون کردم یه خانمی بعد نیم ساعت سوال جواب ، وقتی پروفایلمو دید یهو گفت من نباید به شما اعتماد میکردم. خدا می‌دونه کوچکترین بی ادبی بهش نکردم و با احترام کامل جوابش داده بودم .این حرفش مثل چکشی بود تو سرم. خواهشاً قبل هر چیزی اول پروفایلمو را ببینید و بعد اگر کمکی از دستم بر می اومد سوالتون را بپرسید . به سوالاتی که جنبه عمومی دارن در تاپیک جواب میدم و به بقیه سوال ها خصوصی جواب میدم. نه رمال هستم ، نه فالگیر اما معمولا حسم نسبت به اتفاقاتی که در آینده ممکنه پیش بیفته تا حدودی خوبه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چ مقطع تحصیلی میرسم؟ شغلم چیه؟ زمان ازدواجم؟ ی ویژگی از چهرمم میگید خیلی ممنون

ویژگی چهرتون که مربوط به خواهران و برادران فالگیره😁. اما احساس من به شما میگه احتمالا تا کارشناسی ارشد می‌گذرانید ولی شغل آیندتون چندان ربطی به تحصیلاتتون نخواهد داشت

تا حالا هیچ حس ششمی اینو درست جواب نداده، من بچه چندم خانواده م هستم؟

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

تا حالا هیچ حس ششمی اینو درست جواب نداده، من بچه چندم خانواده م هستم؟

اون سوال شما حس ششمی نیست. لطفاً فالگیری و کف بینی را با حس ششم جمع نبندید. حس ششم در مورد اتفاقاتی که در آینده ممکنه رخ بده ، اظهار نظر میکنه

اون سوال شما حس ششمی نیست. لطفاً فالگیری و کف بینی را با حس ششم جمع نبندید. حس ششم در مورد اتفاقاتی ...

خب این دیگه اعتباری بهش نیست که درست بگین یا اشتباه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

خب این دیگه اعتباری بهش نیست که درست بگین یا اشتباه

ماهیت حس ششم همینه. هر کس که ادعا کنه صد درصد حسش درست میگه به نظرم دروغگو هست. متاسفانه بازار فالگیری در ایران ، خصوصا بین خانم ها خیلی داغه. حتی اگه شخصی هم باشه که همه چیز شما را درست بگه ، از روش های مخربی استفاده می کنند که در این تاپیک جای بحثش نیس

ویژگی چهرتون که مربوط به خواهران و برادران فالگیره😁. اما احساس من به شما میگه احتمالا تا کارشناسی ا ...

خب درموردم هرچی حس میکنی بگو ؟ 

کی نامزد میکنم ؟

چه غریب ماندی ای دل🖤

خب درموردم هرچی حس میکنی بگو ؟  کی نامزد میکنم ؟

این که شما کی نامزد میکنید احتمالا اصلی ترین چیزی هست که میخواهید بدونید . به نظر من با توجه به موقعیتی که دارین ، پیشنهادات زیادی به شما بشه اما خب به خاطر داشتن استرس معمولا این پیشنهادات را رد می کنید اما این رد کردن ها تا همیشه نیست و حدس میزنم نهایتا تا ۴ سال دیگه به یکی از پیشنهادهاتون جواب مثبت میدین. اما امیدوارم در طول این مدت احساسی تصمیم نگیرید