2789
عنوان

برادرزادم😍

169 بازدید | 13 پست

برادرزاده اولی پسره دومی دختر با اینکه اولی رو وقتی دنیا اومد خیلی دوست داشتم احساس کردم هیچکسو نمیتونم به اندازه اون دوست داشته باشم ولی دومی که اومد شد همه چیزم اصلا دختر یه چیز دیگست🥺😍انگار هیچکسو به انداره اون تاحالا دوست نداشتم حسم عجیبه🥺❤یه هفته نبینمش میمیرم🥲

خداحفظش کنه  

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😍😍خدا حفظشون کنه

منم دوبار عمه شدم دقیقا اولی پسره دومی دختر

معمولا بچه دومیا به بچه اولی وابسته ترن تا خاله و عمه

برعکس بچه اول که تنهاس و زود وابسته میشه 

منم مث تو عاشق دختر برادرمم ولی به خاطر اولی همیشه خودمو کنترل میکنم😅😅وقتایی که اولی نیست دومی رو میخورم😋با اینکه نتونستم اونجور که میخوام به دومی نزدیک شم ولی اونم میفهمه که چقد دوسش دارم خیلی بهم محبت داره

😍😍خدا حفظشون کنه منم دوبار عمه شدم دقیقا اولی پسره دومی دختر معمولا بچه دومیا به بچه اولی وابسته ...

اتفاقا اولی به من اصلا وابسته نیست یعنی نه که دوسم نداره ولی کلا نسبت بهم یکم اینطوریه که برام خیلی مهم نیستی و خوشم نمیاد😅🤦🏻‍♀️

ولی با این وجود من جلوی اون خیلی به دومی علاقه نشون نمیدم ولی وقتی تنهایی گیرش بیارم میخورمش😋🤪😍

اتفاقا اولی به من اصلا وابسته نیست یعنی نه که دوسم نداره ولی کلا نسبت بهم یکم اینطوریه که برام خیلی ...

😅اا عجب بچه ایه😁 حتی به اینم بچسبی اون حسادت نمیکنه؟

من دومی رو بغل میکردم اولی حسودی میکرد یا تلفنی که حرف می‌زد هی تلفنو می‌کشید می‌گفت نوبت منه😐

😅اا عجب بچه ایه😁 حتی به اینم بچسبی اون حسادت نمیکنه؟ من دومی رو بغل میکردم اولی حسودی میکرد یا تل ...

اولی تازه دوسالشه خیلی حسادت سرش نمیشه ولی وقتی به دومی خیلی توجه کنی یه سری رفتارها نشون میده یا وقتی سمت اون میرم میاد میچسبه بهم😅در حالت عادی هم گاهی باهام بازی میکنه ولی منو فقط واسه بازی و اینها میخاد در حالت معمول اصلا منو نمیخاد😅🤦🏻‍♀️

اولی تازه دوسالشه خیلی حسادت سرش نمیشه ولی وقتی به دومی خیلی توجه کنی یه سری رفتارها نشون میده یا وق ...

خخخخ همین که میاد بهت می‌چسبه ینی میفهمه و دوست داره دیگه 😁 بدجنس نباش تبعیض قائل نشو😝