2777
2789
عنوان

خرید دیپلم

130 بازدید | 4 پست

سلام خانوما کسی رو میشناسید که مدرک دیپلم بفروشه و اینکه از کجا مدرک دیپلم رو  بگیریم معتبر باشه فقط اگر کسی رو میشناسید لطفا بهم معرفی کنید

حرف زدن سواد میخواد، سکوت کردن شعور.
دوازده سال درس نخوندم که آخر شب بیام اینو ببینم😭😄 برو مدرسه بزرگسالان امتحان بده خب چرا بخری  ...

منم 15 سال درس نخوندم اینو بشنوم ولی برای کسی میخواستم گفتم اینجا بپرسم شاید کسی بدونه 

حرف زدن سواد میخواد، سکوت کردن شعور.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم 15 سال درس نخوندم اینو بشنوم ولی برای کسی میخواستم گفتم اینجا بپرسم شاید کسی بدونه 

ببین دیپلم فروشی که خیلی زیاده منتها باهاش نمیشه دانشگاه رفت و ادامع تحصیل داد

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

اگه این کسی که میگی واسه ادامه تحصیل نمیخواد دیپلم رو تو برنامه دیوار سرچ کن دیپلم برات کلی اگهی میاره که دیپلم میفروشن میتونی تماس بگیری شرایطش رو بپرسی

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤