2777
2789
عنوان

حمله شدید پانیک

252 بازدید | 8 پست

دوستان بنده متاسفانه بیشتر مواقع به مدت نیم ساعت دچار حمله پانیک شدید میشم بی دلیل ، 

از یه طرفم آسم دارم ، در مواقع پانیک حتی وقتی اسپری هم استفاده میکنم بازم فرقی به حالم نمیکنه چند ثانیه بعدش حمله آسمم شروع میشه 😑 

یعنی هر وقت اینجوری میشم اشهدمو میخونم 

واقعا نمیدونم چطور باید جلوی این رو گرفت ، شب موقع خواب بی دلیل ضربان قلبم شدیدا میره بالا و...

در اینجور مواقعه باید چیکار کرد ؟ کسی هست پانیک شدید رو تجربه کرده باشه ؟ 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشم پانیک داره ، خیلی بده خیلی . دنیا رو سرم خراب میشه میبینم حمله بهش دست داد

۱/۵ساله داره قرص مصرف میکنه خیلی بهتر شده خداروشکر

عزیزم حتما تحت نظر متخصص اعصاب و روان باش 

نه هیچ داروی به جز اسپری تنفسی مصرف نمیکنم //

خواهرمنم بهش دست میده هر از گاهی پرانول برای تپش قلب دکتر بهش داده شماهم خوبه برای حمله پنیک دکتر برید و دارو بگیرید شاید کمتر دچارش بشید

منم به شدت شدیدپنیک میشم که حتی جدیداچونم هم میلرزه .چندتاتمرین تنفسی دکتربهم یاد داد ولی اون موقع ا ...

واقعا خیلی بده قشنگ حالتو درک میکنم ، من برعکس تو پاهام به شدت میلرزه مث فلجا 😑 

باز خداروشکر تو راحت میتونی تنفس کنی این خودش یه نعمته 

ولی بهتره قرص اعصاب و روان مصرف نکنی به بدنت آسیب میزنهد

داداشم پانیک داره ، خیلی بده خیلی . دنیا رو سرم خراب میشه میبینم حمله بهش دست داد ۱/۵ساله داره قرص ...

وایی خیلی کوچیکه که .... چرا تو این سن آخه :)))) امیدوارم خوب بشه چون واقعا بده 

واقعا خیلی بده قشنگ حالتو درک میکنم ، من برعکس تو پاهام به شدت میلرزه مث فلجا 😑  باز خداروشکر ...

منم نفسمم خوب نیست قلبم یه جوری میزنه که انگهرمیخوادقفسه سینم بشکنه.هرآن فکرمیکنم الان خفه میشم یاسکته میکنم .نمیتونم نخورم چون تاچندساعت حال بدش باهام میمونه