2777
2789
عنوان

قرار دوم و اتفاقای رو مخ😕💔

623 بازدید | 29 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز امتحان داشتم و کلا دیشب تونستم یک و نیم ساعت بخوابم، امتحان سنگینی بود و نتیجش اونجور که باب دلم بود نمیشه فکر کنم. تازه قرار بود با پسرداییم (نمیدونم میشه گفت نامزد یا نه ولی قرار شده بیشتر در ارتباط باشیم) برم بیرون. بعد امتحان سردرد داشتم و گفتم شاید بهتره کنسل کنم اما بعد گفتم خب نمیشه که من همیشه ایده آل باشم و اونم باید بدونه من تو همچین موقعیتیایی چجوریم...

خلاصه بگم اومد دنبالم یه سلام و احوال پرسی کردیم و گفت چرا اینقدر بی حوصلم و گفتم امتحان و شب بیداری و...

همه چی خوب بود خیلی سعی نکرد هی بگه ولش کن و اینا. یکم گذشت دید کیف پولشو خونه جا گذاشته و با شوخی گفت باید من حساب کنم منم گفتم باشه،اما یه نیم تازه ساعت گذشته بود گوشیش زنگ خورد و گفتن یه کار مهم براش پیش اومده. ازم خواست خودم برم چون منو برسونه دیرش میشه و  یکم پول ازم گرفت و با خنده گفت زندگی مشترک خرج داره وخیلی عجله ای رفت.

همینجا دیدار دوم تموم شد.🤦🏻‍♀😂

یک ساعت پیش بهم پیام داده که تازه داره برمیگرده خونه و بازم بابت امروز معذرت خواهی کرده و پولم برام زده.

خیلی مسخره ست ولی خیلی ناراحت شدم اون لحظه که رفت و من حساب کردم🤦🏻‍♀

خب بگین دفعه های بعدی که دیدمش به چیا دقت کنم و اینا؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

حس کردم اولویتش نیستی

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس کردم اولویتش نیستی

چون یه دفعه رفت؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
فقط پولی  ک گرفته بود رو پس داد؟

نه همه شو

ولی اونجا که من حساب کردم خیلی حس بدی داشت مخصوصا اینکه حسابدار هی شوخی میکرد باهام منم اصلا حوصله نداشتم 

شماره کارت براش فرستادی؟ یا داشت

من نفرستادم براش

پارسال عید برای تولد داییم جشن گرفتیم بعد قرار بود من وسایل بخرم اون موقع شماره کارتمو برداشته بود

این که اولویت نیستی حرف ناپخته ای هستش الان تو وضعیت اقتصادی امروز بهش حق بده که به شغلش برای ساختن ...

نه خب منم نگفتم اینو چون شغلش اینجوریه دیگه

گمونم دیده حوصله نداری حوصله ادمه حوصله ندار رو نداشته رفته و این خوب نیست

نمیدونم همچین حسیو ازش نگرفتم ولی خب نمیشه که آدم همیشه با حوصله باشه اونم با اون امتحان مضخرف من😑

حسابدارها تو خرج کردن یکم سفت اند حواست باشه

حسابدار نیست

تو با اینکه حالت بد بوده تا صب بیدار بودی رفتی اونو ببینی بعد طرف تو رو ول کرده رفته ....چرا آخه. ‌‌‌...ار این به بعد الویت زندگیت خودت باش تو همه چی  فرقی نداره ها چ با ایشون چ مثلا با رفیق خودت ...نشون داد تو الویت اون نیستی....ما دخترا از کارمون باشگاهمون کلاسمون میزمیم اینا رو ببینم...درصورتی که اونا مثل ما نیستن