2777
2789

بچه ها شوهرم یه دوستی داره که خیلی من آرش خوشم نمیاد حس میکنم این آدم معتاد هست توی تاپیک هام هست یه بار هم  دعوای بدی داشتیم امروز رفتیم خرید عید که دوستش دیدش و زنگ زد و گفت بیایین جمعه بریم بیرون و باعث شد دوباره دعوا کنیم 

من از این دوستش خوشم نمیاد نمیخوام با این دوستش ارتباطی داشته باشه

یعنی حدود ۹۵ درصد دعوای های ما روی این دوستش هست 

اونم متاهله؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

باید دمشو قیچی کنی!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی راه که دعوا کردیم بخاطر این دوستش از ماشین انداختم بیرون بعدش من خواستم برم خونه داداشم که زنگ زد گفت بیا خونه رفتم ولی دیگه میدونم این زندگی که واسه یه پسر هی بخواد از خونه بندازم بیرون از ماشین بندازم بیرون فایده ای نداره 

حیف زندگی تون نیست واسه رفیق اینجوری بشه

خیلی حساس شدی

یه بار که با زبون خوش بهش بگی خوشم نمیاد باهاش رفت و آمد کنی شاید تاثیر گذار تر بود تا با دعوا

گاهی دعوا آدما رو سر لج می اندازه

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

نه بین همه دوستاش فقط خودش متاهل هست 

یغنی جمعه تو هم میری؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
حیف زندگی تون نیست واسه رفیق اینجوری بشه خیلی حساس شدی یه بار که با زبون خوش بهش بگی خوشم نمیاد با ...

بخدا زا دوران نامزدی تا الان با هزار زبون بهش گفتم ولی نشد که نشد دیگه دیوانه شدم 

توی راه که دعوا کردیم بخاطر این دوستش از ماشین انداختم بیرون بعدش من خواستم برم خونه داداشم که زنگ ز ...

شوهرتم عجیبه !

اشکال نداره ب خاطر ی غریبه اوقات خودتونو تلخ نکن با زبون با شوهرت حرف بزن بگو من خوشم نمیاد باهاش دوست باشی اون معتاده و نمیدونم ی جوری قانعش کن 

با مهربونی ن داد و بیداد 

بخدا زا دوران نامزدی تا الان با هزار زبون بهش گفتم ولی نشد که نشد دیگه دیوانه شدم 

پس اعصاب خودتو خورد نکن

اول مطمئن باش رفیقش مشکل داره

اصلا شاید مشکلی نداشته باشه

وقتی درست بشو نیست بیخیال شو

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔