2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون میشم برای شفا و عاقبت بخیری محمدرضا برادرم صلوات بفرستین،ان شاالله حاجت روا بشین

انشالله عزیزم برای بیماری متوسل بشید به اقا امام رضا و نذر کنید ی گوسفند سر میبرید و میدین به بهزیستی انشالله حاجت روا بشید

من به ام البنین خیلی متوسل میشم ،خیلی بهش اعتقاد دارم  توهم متوسل شو بهش ،یه چیزیو گرو بزار پیشش مثلا بگو که فلان چیز نذر یا هدیه به ام البنین میکنم اگر حاجت روا شدم و ام البنین رو به ۴ پسر خودش وپسرای حضرت فاطمه قسم وبده وبه خود حضرت فاطمه قسمش بده ...

من نمیدونم چه حکمتی یا دلیلی داره هرچی خواستم شد 

خیلی مهربونه خانم ام البنین 

سلین 

من به ام البنین خیلی متوسل میشم ،خیلی بهش اعتقاد دارم  توهم متوسل شو بهش ،یه چیزیو گرو بزار پیش ...

۵ نمک ب نیت ۵ تن نذرش میکنم اگر حاجتم تا اخر اسفند ماه بده اگر داد برای حاجت شما هم همین کار میکنم از طرف من برای حاجت شما .

همه چی خوب میشه تلاش کن 
اتفاقا اینو من توی تایپیک قبلی به یه خانومی گفتم اسکرین هم گرفتم برای خودم که یادم نره چطوریه

الان من ۵ نمک ب نیت خودم باید بدم و منتطر اجابت باشم یا وقتی اجابت شد ۵ نمک بدم

همه چی خوب میشه تلاش کن 
۵ نمک ب نیت ۵ تن نذرش میکنم اگر حاجتم تا اخر اسفند ماه بده اگر داد برای حاجت شما هم همین کار میکنم ا ...

دورت بگردم ،نمیدونی چقد محتاجم یه چیزی میخوام که محال نیست ولی ممکن باعث کدورت ودوری منو همسرم بشه واسم دعا کن تا خرداد حل بشه این مشکلم خدا به دلت نگاه کنه وهرچی میخوایی بشه ...

سلین 

دورت بگردم ،نمیدونی چقد محتاجم یه چیزی میخوام که محال نیست ولی ممکن باعث کدورت ودوری منو همسرم بشه و ...

ایشالله حاجتم گرفتم حتما برات این کار میکنم فقط ممکن سوالمو جواب بدی ۵ نمک برا حاجتم الان پخش کنم یا بزارم گرو هر وقت حاجتم گرفتم پخش کنم 

همه چی خوب میشه تلاش کن