2777
2789
نه ۲۲۰ تومن رو نمیگم 

یارانه سی ام و ۲۵

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببخشید من این کالابرگ که ب جای یارانه انتخاب کردیم و میگما نفری ۲۲۰ تومن و نمیگم  شما امروز ...

ن چند روز پیش بود 

کالابرگ نقدی نیس فقط اعتبار تو کارت سرپرست 

یارانه نقدیه

من هم کالابرگ و گرفتم هم یارانه  

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
ماه پیش رو کی خورده؟؟؟؟ تا ۱۵ وقت داری برای بهمن رو خرید کنی،متوجه نشدم چیو نوشتی خوردن سرمون کلاه گ ...

کالابرگ و میگم دیگه 

ببین مثلا دی ماه ریختن خرید کردیم ی ماه جلوتر میریزن کالابرگ و بهمن ماه و نریختن موند اسفند اونم ۱۵ ام میگن میریزن یعنی ماه پیش بهمن ماه و نریختن باید ۲۵ ۲۶ میریختن نریختن انداختن این ماه ۱۵ اسفند بریزن یعنی کالابرگ ماه پیشمون سوخت

ن چند روز پیش بود  کالابرگ نقدی نیس فقط اعتبار تو کارت سرپرست  یارانه نقدیه من هم کالاب ...

اصلا متوجه نمیشم فک کنم شما نفری ۲۲۰ تومن و ریختن خرید کردی این کالابرگ که من میگم دیگه یارانه نمیریزن که فقط کالابرگ شارژ میشه

کالابرگ و میگم دیگه  ببین مثلا دی ماه ریختن خرید کردیم ی ماه جلوتر میریزن کالابرگ و بهمن ماه و ...

شما اونی‌رو میگی که از یارانه خرید میکنی بعدا از یارانه ت کم‌میکنن؟

یا اونی که نفری ۲۲۰ ریختن فقط میشه خرید کرد؟

اصلا متوجه نمیشم فک کنم شما نفری ۲۲۰ تومن و ریختن خرید کردی این کالابرگ که من میگم دیگه یارانه نمیری ...

عزیزم هم کالابرگ شارژ شد نفری ۲۲۰ که ما ۳ نفریم شد ۶۶۰هزارتومان 

هم یارانه رو سی ام ریختن نقد دریافت کردم  

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚