2777
2789

سر قضیه اینک نمیزاره بچه دار شیم بنظرتون چی کار کنم گفت اینو تو مغزت فرو کن من بچه نمخام بعد گفت گوه تو بچه وض مالیم خوبه راضی نمیشه دوساله سه سال داره میشه ی راهب نشونم بدین

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این مسئله واقعا اونقدر بنیادیه که باید تو جلسات آشنایی و خواستگاری راجع بهش حرف زده بشه!

چجوری نادیده گرفتیدش که به اختلاف خوردید؟

اگه نمیخواد نمیخواد دیگه. نهایتا مشاور بتونه شما رو آشتی بده

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

مثل اینکه خیلی خوشت میاد از این مرتیکه به درد نخور بچه داشته باشی که چهار روز دیگه بچه رو هم بزاره زیر مشت و لگد

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
ان‌شاءالله دستش بشکنه 

دادچ‌ همجاهستیا

من رفتم ازسایت اومدم توهنوزنفراول تاپیک هاهستی

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
باشه آبزی 

☹☹🧠

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️