2777
2789
عنوان

طراحی دوخت

337 بازدید | 14 پست

سلام دخترا میخام برم این رشته بنظرتون اوکیه؟تجربه دارین خوشحال میشم درمیون بزارین🌝🌱یه سواب دیگم دارم مامانم میگه برو انسانی از اونورم معلمی بنظرتون کدوم بهتره؟از چه نظر؟لطفا نگین علاقه تو ببین چون دوتا شو یجور دوست دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ببین معلمی مشخص شغلت چیه شرایطش چیه حقوقش هم اونقدرا زیاد نیست

طراحی دوخت دست خودته مثلا با یه برند کار کنی یا خودت مزون بزنی و...

ببین کدوم واست بهتره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

علاقه و استعداد اگر هردوشو دوست داری 

برو یه ترم آموزشگاه طراحی دوخت ثبت نام کن ببین میتونی چون رشته های فنی رو نمیشه از دور تشخیص داد

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم
علاقه و استعداد اگر هردوشو دوست داری  برو یه ترم آموزشگاه طراحی دوخت ثبت نام کن ببین میتونی چو ...

حرفت درسته اما وقتم محدوده و فرصتشو ندارم از دور طراحی و دوخت رو دوست دارم ولی تا الان زیاد نرفتم سمتش که ببینم دوست دارم یا ن ولی از دور واسم جذابهه🌝

حرفت درسته اما وقتم محدوده و فرصتشو ندارم از دور طراحی و دوخت رو دوست دارم ولی تا الان زیاد نرفتم سم ...

تا نری متوجه نمیشی 

میتونی مدرسه ها ک تعطیل شد امتحاناتو دادی بری یه ماه ببینی چطوره چون هدایت تحصیلی یک ماه بعد میاد معمولا شایدم بیشتر

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم
خب ببین معلمی مشخص شغلت چیه شرایطش چیه حقوقش هم اونقدرا زیاد نیست طراحی دوخت دست خودته مثلا با یه ب ...

دقیقا..حقوقشم واسم مشکله جای پیشرفت انچنانی ام ندارم ولی طراخی دوخت با تلاش میتونی به مقام بالایی برسی

اولین تاپیک این کاربر رو بخون رشته‌اش طراحی دوخته راجبش توضیح داده

@abanii7820  

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب ببین معلمی مشخص شغلت چیه شرایطش چیه حقوقش هم اونقدرا زیاد نیست طراحی دوخت دست خودته مثلا با یه ب ...

از حقوقش اطلاع دارین ؟شنیدم زیاد زیادش ۱۳ یا ۱۴ تمنهه البته همه در حدود ۷ الی ۸ تمنن😑

از حقوقش اطلاع دارین ؟شنیدم زیاد زیادش ۱۳ یا ۱۴ تمنهه البته همه در حدود ۷ الی ۸ تمنن😑

بستگی داره حقوق همه‌ی معلم‌ها یکی نیست با توجه به رتبه‌بندی و... متغیره من خیلی اطلاع ندارم

ولی خب یه دخترخاله‌ام معلمه فکر کنم ۷ تومن میگیره یکی دیگه سابقه‌اش بیشتره و اینا ۱۷ تومن میگیره البته فکر کنم با پاداش و اینا شده بود ۱۷ اگه اشتباه نکنم

ولی به نظرم همون ۱۷ تومن هم تو این دوره زمونه کمه