2777
2789
عنوان

خواستگار

284 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من خواستگاری دارم که از نظر ایمانی و اخلاقی خیلی خوبه شخصیت ارزشمندی داره اهل احترامه و احساس طرف مقابلش براش مهمه چشم پاکه بی غل و غش و روراسته اهل دروغ و خیانت نیس و ادم حمایتگری هس و دوران معارفه امون سرشار از احترام و حس مثبت و خوب شیرینی داشتیم و از نظر فکری و شخصیتی به هم نزدیک هستیم و ایشون به دلم نشستن  بینهایت ادم خوبی هستن و خانواده خوبی هم دارن اما مشکلی که وجود داره اینه که ایشون در گذشته سرطان خوش خیم داشتن و شیمی درمانی شدن و پیوند مغز و استخوان انجام دادن و از عوارض شیمی درمانی هم اینه که در حال حاضر درگیر آزواسپرمی شدن یعنی اسپرم بارور ندارن یا خیلی کمه و پیش چن تا دکتر ارولوژی که رفتم گفتن احتمال درمان زیر ۲۰ درصده و یک دکتر هم گفت احتمال درمان و بارداری طبیعی با ایشون نزدیک به صفر هس اما دکتری که برا شیمی درمانی و سرطان پیشش میرفتن گفت ممکنه بعد از چند سال بدنشون خودشو بازسازی کنه و برگرده ممکن هم هس که برنگرده اما بودن بیمارهایی که بعد از ۵ سال بدنشون برگشته من ۲۷ سالمه و چند سال بعد هم احتمال بارداری خودم هم ممکنه بیاد پایین🥺البته خواستگارم فریز اسپرم دارن و میشهivf وiui کرد و اینکه خواستگارم تهرانه و من مشهد و اگر ازدواج کنیم از خانوادم دور میشم و اینکه خواستگارم خیلی لاغرن و ۶۰ کیلوین با قد نزدیک به ۱۸۰ و من کنار ایشون چاق به نظر میام و در اوایل معارفه و خواستگاری ایشون رو این قضیه حساس بودن ولی الان میگن مشکلی به این قضیه ندارن و به دلشون نشستم من الان خیلی مرددم و نمیتونم تصمیم بگیرم و معارفمون به رکود و بلاتکلیفی رسیده و ایشون ازم جواب قطعی میخوان میشه نظراتتونو بگین خیلی نگرانم و آرامش فکری ندارم نمیدونم چه کاری درسته از طرفی یه بار میگم جواب مثبت میدم و آدم خوبیه شاید دیگه ادم راستگو و اهل احترام و خوب مثل ایشون گیر نیارم باز یه بار با خودم میگم اینکه مختارانه انتخاب کنم که احتمالا هیچوقت مادر نشم مسئله سختیه برام و اینکه تو تهران تنها میشم چون ساعت کاریشون تا ۶ هس و وقتی میرسن خونه میشه ۸شب و من واقعا نمیدونم چه کاری درسته میشه نظراتتونو رگین راهنماییم کنین ممنونم🥺🥺

اگر از لحاظ مالی مشکل نداره اشکال نداره چون میتونی هزینه درمان ناباروری رو بدی اگرم درمان نشه حداقل بچه دار شید بخاطر این رد نکن الان همون‌طور خودت میبینی پسرای الان خیلیاشون نمیشع رو موضوع وفاداریشون حساب کرد همین اومد سفت بچسب ک ندزدنش برای آجیم دعا کن خوشبخت شه موفق باشی 🙂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بسیار شرایط سختی دارن 

اگر شما قراره در آینده مادر بشید خب باید قید این آدمو بزنید 

ایشون باید یکی شبیه خودشون رو پیدا کنن 

بازم همه چی برمیگرده به شما و تصمیمات تون

شما قراره زیر یه سقف برید و یه عمر زندکی کنید 

راستی اگر قد شما بلند باشه اما تپل زیاد در برابر ایشون بد به چشم نمیاد🥲😅

اگر از لحاظ مالی مشکل نداره اشکال نداره چون میتونی هزینه درمان ناباروری رو بدی اگرم درمان نشه حداقل ...

از نظر مالی خانواده پولداری نیستن و خودشم فقط ماشین داره و قراره پدر مادرش بهش خونه اشونو بدن و خودشون شمال تو خونه سازمانی که از سمت شرکت بهشون میدن زندگی کنن و خوب از بگی در کنار تحصیل کار میکرده کارگری فروشندگی و کار در رستوران و... از نظر شرایط اقتصادی وضعیتشون از ما پایینتره خانواده من در حد متوسطن پدرم بازنشسته ان قبلا کارمند بودن و خونمون پایین شهر مشهده ولی وضعیتمون از نظر رفاهی و وسایل زندگی خوبه در حد متوسطه و در مورد شغل و تحصیل پدرم و خانوادم همیشه حامیم بودن و الان ارشد دارم پولدار نیستیم ولی طعم نداری زیاد نچشیدم خداروشکر و از خانواده خواستگارم وضعیتمون بهتره

سلام بسیار شرایط سختی دارن  اگر شما قراره در آینده مادر بشید خب باید قید این آدمو بزنید  ...

قد من ۱۶۷ هس و ۶۸_۶۹کیلو خواستگارم ۶۰ کیلو و قد ۱۷۸

خیلی سردرگمم واقعا نمیدونم تصمیم درست چیه😢از بس فکر میکنم سردرد میگیرم و همچنان مردد و سردرگم😭

اگر از لحاظ مالی مشکل نداره اشکال نداره چون میتونی هزینه درمان ناباروری رو بدی اگرم درمان نشه حداقل ...

اینکه با وضعیت اقتصادی نامطلوب و بحث بیماریش در کنار مدرسه رفتن تابستونا کار میکرده و دانشگاه دولتی رفته هم کارشناسی و هم ارشدش و هم اینکه دنبال تلاش و کار و پس انداز بوده و با شرایط بیماری و شیمی درمانی همچنان ایمانشو داره خیلی از نگاهم ارزشمنده چون میگفت زمان پیوند و شیمی درمانی نمازمو میخوندم و تو معارفمون دیدم واقعا از نظر ایمانی با حرفاش یکیه کلا اهل دروغ نیس خانوادگی جوری بزرگ شده که دروغ گفتن براش راحت نیس و کلا آدم صاف و ساده ایه اما اینکه از نظر فرزند آوری ذهنم آروم نمیشه اینکه خودم انتخاب کنم احتمالا مادر نشم و تو ۴۰_۵۰سالگی حسرت بخورم که خودم انتخاب کردم البته شابد هم خوب بشه😔

از نظر مالی خانواده پولداری نیستن و خودشم فقط ماشین داره و قراره پدر مادرش بهش خونه اشونو بدن و خودش ...

خب ریسکه الان دولت بخاطر جمعیت کم داره به زوجهای نابارور کمک میکنه اما زیاد نیس خودش یه حداقلی باید داشته باشه یکم تحقیق کن ببین میتونه از پس هزینش بر بیاد ک نهایت این طرحم ۲  ۳ بمونه و شما هم تو همین بازه ها بتونید بچه دارشید وگرنه ک بچه دارشدن تو این اوضاع اقتصادی و هزینه هاش بطور آزاد وحشتناکه اگر نمیتونه بیخیال شی بهتره بهرحال از یه جایی به بعد زندگی عشقولانه نیس دوتا تون به این میرسین ک بچه هم لازمه اگر احتمال میدی یه نفر دیگه میاد اما همچین مشکلی نداره صبر کن اگر کسی نیس خوب فکراتو کن الویتت بچه هست یا ن با این احتمال ک بچه ای در کار نخواهد بود فکر کن ببین میتونی قبول کنی زندگی خودته سختیاش واسه توعه پس مهم اینه شما رضایت داشته باشی و پشیمون نشی و افسردگی نگیری بعدا و حسرت نمونه برات

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اینکه میگی احتمال بارداریم کم میشه، فقط قانع کردن خودته، تا ۴٠ سالگی وقت داری.  و همیشه بعدیا ...

یعنی منظورتون اینه تصمیم درست جواب منفی دادنه و ممکنه مورد بهتر پیدا بشه؟

اینکه با وضعیت اقتصادی نامطلوب و بحث بیماریش در کنار مدرسه رفتن تابستونا کار میکرده و دانشگاه دولتی ...

اگر خودت کارمندی ینی کار با حقوق ثابت داری دوتا تون کار کنید حتی بعد ازدواج و بشه کاملا یه حقوق رو گذاشت کنار با وام و ... پیگیر شین میشه بچه دار شد و توصیه به خودت نهایت ۱ سال دیگه شما هم برو برای  فریز و... ک ترس نداشته باشی ازبالا رفتن سن

یعنی منظورتون اینه تصمیم درست جواب منفی دادنه و ممکنه مورد بهتر پیدا بشه؟

بهرحال شرایط هر کس فرق میکنه نمیتونی بدون این مشکل بپذیری  پس قبول نکن اونوقت ک تنها میشی یا بقیه بگن  بچه دنیا برات وحشتناکه

خب ریسکه الان دولت بخاطر جمعیت کم داره به زوجهای نابارور کمک میکنه اما زیاد نیس خودش یه حداقلی باید ...

مورد که حتی وقتی با این خواستگارم در حال معارفه بودم چندین مورد اومدن و میان ولی باز تو ذهنم میاد یعنی آدمی که مردسالار نباشه اهل احترام باشه راستگو و ثبور باشه دست کمک تو کارای خونه باشه حمایتگر باشه پیدا میشه یا نه🤕چون من خودم چادریم خیلی از موارد بودن مثلا اهل نماز روزه نبودن از نظر اعتقادی به هم نمیخوردیم یا با تحصیل و شغل خانوم مخالف بودن مثلا🤕این اولین موردیه که از نظر فکری و شخصیتی و اعتقادی به هم نزدیکیم و در مورد مسائل اعتقادی و تفکرات بحثِ بی نتیجه نداشتیم