2777
2789
عنوان

یارانه🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 18 پست
ما جدا کردیم هیچیش نسوخت . دو ساعت وقت گذاشتم رفتیم دنبال کاراش ثبت سیستم شد  بعدم سر موعد پو ...

ای بابا نمیدونم بیچاره ها دستشون خیلی تنگه گفت بپرسم مطمئن بشه نمیسوزه الان بدتر گیج شد😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

ای بابا نمیدونم بیچاره ها دستشون خیلی تنگه گفت بپرسم مطمئن بشه نمیسوزه الان بدتر گیج شد😂

آخرش که باید جدا کنند .

ولی نمیسوزه .

حالا اگرم سوخت ، ماه های بعد پول دیگه میره دست خودشون 

خوش اومدی به دنیام دخترکم😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخرش که باید جدا کنند . ولی نمیسوزه . حالا اگرم سوخت ، ماه های بعد پول دیگه میره دست خودشون&nbs ...

الان ۲ ساله ازدواج کردن از اترس اینکه بسوزه جدا نکردن😂 میگه یه ماه هم یه ماهه

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز