2821
2789
عنوان

فرشته قدسی

2817 بازدید | 12 پست

سلام خوب هستین؟

من تازه با ایشون آشنا شدم توی فضای مجازی خودم هم شغل های در زمینه پزشکی مثل دندان و پزشکی دوست دارم،ولی بعضیا میگن خانم قدسی دروغگوعه و...

به نظرتون راسته؟

چون یه جورایی الگوی خودم قرار داده بودم و بهش می‌خورد دختر خوبی باشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینو کیوان اسدی تو کانالش گذاشته بود ❌‼️👇🏻

کاری که کسانی مانند مامان پاپلی توی فضای مجازی انجام میدن فراتر از اینه که با مشاوره‌های زباله‌شون گند بزنن به درس بچه‌ها و  زور بزنن تا چال لپشون توی استوری‌ها نمایان بشه. تاثیر مخربشون فراتر از اینه که چشم و گوش ما رو آزار بدن و آلودگی صوتی و تصویری ایجاد کنن. مثلا مامان پاپلی هیچ درسی نمی‌خونه و بعد از چهار بار کنکور دادن و رتبه‌ی‌ چند هزاری که آورده عملا اشتباهی وارد این رشته شده. این همه کنکور داده که در نهایت وارد یک رشته خطیر بشه و تبدیل به یک پزشک بد بشه که با زندگی آدم‌ها قراره بازی کنه و جیب خودش رو پر کنه. درست همین کاری که الان داره می‌کنه، اما شاید حتی خطرناک‌تر. امثالِ مامان پاپلی که بلاگرهای خیلی زرد هستن، تصویر کاملا نادرستی از پزشکی به بچه‌ها نشون میدن. مثلا همین پاپلی اصلا به این نکته اشاره نمی‌کنه که اگه پزشکی بهشته و  پزشک بودن یعنی رستگاری، چرا خودش هیچ درسی نمیخونه و هیچ کاری نمی‌کنه؟ پزشکی یکی از سنگین‌ترینوخطیر‌ترین رشته‌هاست. چرا نمیگه توی امتحان علوم پایه که همه به راحتی قبول شدن ایشون چند بار رد شده؟ یک امتحان بسیار آسان! (مثلا یادمه خود من در دانشگاه تهران نمره‌ی خیلی خوبی هم آورده بودم). بدترین کسی که میشه برای آشنا شدن با رشته‌ی پزشکی به او مراجعه کرد، همین بلاگرهایی مانند مامان پاپلی هستند. کسانی که خودشون بدون شناخت و بدون علاقه و فقط با هدف پول در آوردن و فخرفورشی کردن وارد این فضا شدند و حالا ادعا می‌کنن که می‌خوان بچه‌ها رو «راهنمایی» کنند. امیدوارم این عزیزان فقط به چال لپ و دابسمش‌های چندش‌آور قناعت کنند و با گمراه کردن دانش‌آموزها پول درنیارن.

@k1asadi

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

خیلیییی از موسسات کلاهبردارننن نمونش گاماس20        حتما کلاهبرداری گاماس رو توی تل سرچ کنید ببینید چقدر بی پدرن یا ایدی  @gamaas20 

خواهش میکنم به هیچکی اعتماد نکنید کنکور فضای کثیفی شده

خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی...