2777
2789
عنوان

تنبلی بیش از حد

818 بازدید | 44 پست

اقا چی کار کنم این تنبلیو کنار بزارم😐؟؟؟

کتابی چیزی سراغ ندارین بخونم

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم کتاب تاثیر بزاره 

قانون ۵ ثانیه یا ده دقیقه رو اجرا کن 

۵ ثانیه اینه که تا ۵ میشمری بعد پا میشی کاراتو انجام میدی .. ده دقیقه هم اینه که ده دقیقه کار میکنی اگه قصد ادامه دادن داشتی کار میکنی اگر هم که نه ... ده دقیقه که کار کنی میگی وایسا کارو تموم کنم 

♡
فککنم همین گوشی رو بزاری کنار نصف راهو رفتی

واقعا😂😂 متاسفانه نمیشه چون همه کارام تو گوشیه 

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

ببین تنبلی کتاب نداره فقط باید برنامه داشته باشی در ضمن مگر تو کار برای انجام نداری به این فکر کن کارهات روی هم میشه 

اگر خواستی کاری کنی ولی تنبلی می کنی بدون فکر برو سراغ کار سختی که میخوای انجام بدی

فک نکنم کتاب تاثیر بزاره  قانون ۵ ثانیه یا ده دقیقه رو اجرا کن  ۵ ثانیه اینه که تا ۵ میش ...

نه اقا من زود خسته میشم یا هلاک میشم😂

یا اینکه کلا شروع نمیکنم

کتاب چیه؟پاشو خونه تکونی کن

😅😅😅😅😑😑😑😑😑😑😑😑

واقعا😂😂 متاسفانه نمیشه چون همه کارام تو گوشیه  

😅اره والا ، این گوشی بلای جون نسل نو شده، برمیدارن دایم تو ش  سرگرمن، ازشون بگیری باز یه جور دیگه عقب میفتن

ولی بخاطر پدر مادر تون هم شدن نصف روز خاموشش کنین برین دنبال کارای دیگه،…بخدا ما گناه داریم از غصه دق میکنیم از دست شما بچه ها با این گوشیاتون….یکیش پسر خودم