2777
2789
عنوان

جریان این بیمه ی سلامت چیه کسی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 21 پست
اخه این میگفت ماهیانه باید تمدید کنی

نه من سه ساله دارم ساید شما ایرانیان زدی من دخترم دنیا اومد دیگه تمدید نکردم تا وقتی پسرم خواست دنیا بیاد بعد تمدید کردم ۳ ماهه چون بدرد بیمارستان و مراکز دولتی میخوره 

اگه مطب شخصی گفته ۹۰ میشه ۵ تومن فک نکنم سلامت باسه

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
نه من سه ساله دارم ساید شما ایرانیان زدی من دخترم دنیا اومد دیگه تمدید نکردم تا وقتی پسرم خواست دنیا ...

نه بیمه ی سلامته .اون مطبه گفت بیمه ی سلامت برو ثبتنام کن 

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بیمه ی سلامته .اون مطبه گفت بیمه ی سلامت برو ثبتنام کن

اولش گفتن چقدر پول بدین ؟ بالای پونصد میشه ایرانیان 

سلامت آخه اولش رایگانه نهایت ۳۰ ۴۰ تومن

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
اولش گفتن چقدر پول بدین ؟ بالای پونصد میشه ایرانیان  سلامت آخه اولش رایگانه نهایت ۳۰ ۴۰ تومن

اره بار اوله گفت نفری ۳۰ تومن ۴تا بودیم شده ۱۲۰ تومن 

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

اره بار اوله گفت نفری ۳۰ تومن ۴تا بودیم شده ۱۲۰ تومن 

بده بعدش دیگه با گوشی تمدید میکنی مبلغش چیزی نیست هر وقت بخوای میتونی تمدید کنی 

بده بعدش دیگه با گوشی تمدید میکنی مبلغش چیزی نیست هر وقت بخوای میتونی تمدید کنی 

با گوشی باید تمدید کنی ؟ این گفت زنگ بزن هروقت خواستی تمدید کنی تا برات تمدید کنیم

با گوشی باید تمدید کنی ؟ این گفت زنگ بزن هروقت خواستی تمدید کنی تا برات تمدید کنیم

من با گوشی تمدید میکنم حتی پسرم چون نوزاد بود کلا با گوشی فعال کردم براش 

برو تو سایت بیمه سلامت شاید خودت بتونی ثبت نام کنی تیشون خیلی پیچیده گفته بهتون

یه روز میخواستم بچمو ببرم اکو قلب ۲۰ روزش بود گفت ۷۰۰ تومن با بیمه سلامت میشه ۱۳۰ تومن همون موقع ثبت نام کردم همون موقع هم فعال شد