2777
2789
عنوان

شدم ۱۰۷کیلو….

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 60 پست
وای ببخشید بخدا من اصلا منظوری ندارم ولی آدمای تپلو خیلی بیشتر دوست دارم باهاشون راحت ترم اصن صمیمی ...

میدونی هیچوقت دلم نمیخواد لباس بخرم میگم سایز ۴۶ بیارید میگن سایز بزرگ نداریم انقدددد حالم بد میشه که توی ۱۸ سالگی سایز بزرگ شدم یا خودمو مقایسه میکنم بین دوستام پاهای من قشنگ ۳ تای پاشونه 

خیلی بده

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یه طرف فشار کنکور از طرف چاقیم بابام انقد بهم تذکر میده هی میگه چاق شدی هیکلت خراب شده تو دختری ب ...

میدونم خوشگلم تازه من از توم چاقترم 

مامان بابای منم خیلی بهم میگن،همه دخترای فامیل ما واقعا خوشگل و خوش هیکلن من وسط اونا شبیه بشکه ام

تاپیکامو نگاه کن 

انقدر شکمم بزرگ و چاقم ازم سی تی نگرفتن 

رفتم لیزر بیکینی خانمه با کلی منت ک وزنت زیاد قبول کرد 

منم خیلی تحقیر میشم

اما تقصیر خودمونه دیه فداتشم الان باید تلاش کنی وزنتو کم کنی

پدرت رلست میگه دختر چاق اصلا خوب نیست پس لاغرکن 

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

میدونی هیچوقت دلم نمیخواد لباس بخرم میگم سایز ۴۶ بیارید میگن سایز بزرگ نداریم انقدددد حالم بد میشه ک ...

اندازه لاغر و کوچیکی من که بد نیست دختررررر من هر جا میرم میگن سایز تو رو نداریم کفش و لباس و شلوار و تیشرت کلا فرقی نداره لباس اندازم نیست😂

قاتل روانی دوقطبی
میدونی هیچوقت دلم نمیخواد لباس بخرم میگم سایز ۴۶ بیارید میگن سایز بزرگ نداریم انقدددد حالم بد میشه ک ...

چ حالت بدبشه چ حالت بدنشه تو چاقی باید وزن کم کنی 

من ادم رکیم ببین خودمم چاقتر از توم

اما ی تایمی فقط خوردی الان باید تاوان پس بدی 

پس خودتو جمع کن پاشو برو ورزش 

معلومخ ک باید خالت بدشه سایزت بالاست

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

چ حالت بدبشه چ حالت بدنشه تو چاقی باید وزن کم کنی  من ادم رکیم ببین خودمم چاقتر از توم اما ی ...

کنکور نمیزاره وگرنه که همین فردا میرفتم باشگاه ثبت نام میکردم هعیییی

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
میدونم خوشگلم تازه من از توم چاقترم  مامان بابای منم خیلی بهم میگن،همه دخترای فامیل ما واقعا خ ...

چقد بد، لیزر چه ربطی داره به چاقی اخه☹️

کنکور نمیزاره وگرنه که همین فردا میرفتم باشگاه ثبت نام میکردم هعیییی

چ ربطی داره؟؟

با هیکل خوب بری دانشگاه ازاد خوبه یا باهیکل بشکه بری دانشگاه دولتی؟؟؟

بهونه نیار ی روز درمیون برو باشگاه دوساعت بیشتر نیست 

تو هفته میشه شش ساعت کسی با شش ساعت تو هفته از کنکور نیوفتاده

رژیمم بگیر ک خیلی مهم تر از ورزشه

اندازه لاغر و کوچیکی من که بد نیست دختررررر من هر جا میرم میگن سایز تو رو نداریم کفش و لباس و شلوار ...

اره هرکدوم یجور بده واقعا

چقد بد، لیزر چه ربطی داره به چاقی اخه☹️

میگفت شکمت افتاده پایین و سایزت بزرگه و باید شات بیشتر بزنیم و با دست شکمت و رونت و نگه داریم بزنیم

چ ربطی داره؟؟ با هیکل خوب بری دانشگاه ازاد خوبه یا باهیکل بشکه بری دانشگاه دولتی؟؟؟ بهونه نیار ی ر ...

تجربی بودی؟

۱۲ ساعت میخونم روزی دیگه اردیبهشت کنکوره اصلاااا وقت نیست حتی بزور میرم سر سفره اما بازم وزنم همونه

تجربی بودی؟ ۱۲ ساعت میخونم روزی دیگه اردیبهشت کنکوره اصلاااا وقت نیست حتی بزور میرم سر سفره اما باز ...

ریاضی بودم 

ایناهمش بهونس،خودت میدونی من ب عنوان کسی ک وزنش خیلی بالاست میگم نذار وزنت بره بالا چون باید جون بدی تا بیاد پایین

موفق باشی