فقط چون امضات خوندم اینو میگم بهت عزیزم امیدوارم به دردت بخوره
ببین عزیزم دو سال ۳۰ کیلو کم کردم
ولی بعداً قشنگ یاد گرفتم چجوری راحت وزن کم کنم اذیت خودم نکنم برنامه مانکن ریختم اطلاعات دقیق زدم بخصوص وزن که باید حتما ناشتا شکم کار کرده باشه بعد هروز ناشتا آب جوش با لیمو با ۱ ق مربا خوری عسل این از همش مهمتر چون بدن شروع میکنه گرم میشه بیشتر کالری میسوزه در روز بعد صبحانه ۱ کف دست هر نونی بود البته که من ۹۰ درصد سنگک بود که سالم تر بود به علاوه ۱ تخم مرغ آبپز و خیار گوجه هر کدام یه دونه بعضی وقتا تخم مرغ با یکم روغن زیتون میپختم روش نعنا خشک میریختم یا اکثرا پنیر یه ذره با دو تا دونه مغز گردو قبل ظهر حتما یک یا دو تا میوه میخوردم اگه میوه نداشتم مغز بادام ۱۰ تا دونه میخوردم نهار چون خیلی برنجی هستم هروز نهار برنج درست میکردم بدون روغن البته وقتی دم میکشبد اول برای خودم ۱ کفگیر پر برمیداشتن نزدیک ۱۰ تا۱۲ تا قاشق میشد بعد روغن میزدم برای بقیه خورش حتما هر چی بود ۱ تکه گوشت میزاشتم برای خودم بقیه مواد آب و اکثرا ۵ قاشق میشد اگه دمپختی بود کلا ۱۶ تا قاشق میخوردم نهار کنارش حتما ماست با شوید خشک یا سالاد شیرازی با آبلیمو یه حبه سیر همیشه کنار نهار میخوردم واسه لاغری بعد ظهر اکثرا یه دونه میوه اگه نبود خیار گوجه یا هویج میخوردم شام اکثرا دو تا لیوان شیر توش زعفران یا یکم زردچوبه میرختم یا دارچین و اینکه حتما حتما روزانه ورزش ۱ ساعت میکردم اکثرا میرقصیدم عصرها خیلی برای من مفید بود با همین روال ۴ تا ۵ ماهی کم میکردم هر کسی بهش گفتم بخدا همین قد یا بیشتر کم کرد فقط دارو آهن اینا و آب زیاد میخوردم یه لیوان قهوه قبل ورزش خیلی خوبه من نمیخوردم اکثرا به جاش دم نوش زنجبیل دارچین با آبجوش میخوردم اگه مرغ ماهی اینا بود نهارم فقط یه تیکه میخوردم به خاطر کاهش وزن سرخ کن خریدم خیلی کمک کرد چون سیب زمینی تونستم بخورم در ضمن من شام ها شیر نبود خودم فلافل خونگی درست کرده بودم میخوردم ولی نون کم فلافل ۴ تا با گوجه خیلی سیر میشدم
این رژیم تورو ماهی ۴ تا ۷ کیلو کم میکنه چرا تا ۷ ؟ چون اضافه وزن بالا بیشتر کم میکنه عربزم
اگه انجام دادی و راضی بودی دعام کن چون تنها راهی که من بعد یک عمر برای لاغری انجام دادم و کمتر اذیت شدم و بیشتر نتیجه گرفتم