2777
2789
عنوان

شدم ۱۰۷کیلو….

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن من از اول چاق بودم اما تو رنج نود بودم یهو سدم ۱۱۰

باز خوبه روحیت مثل من نیست من داغونممم🤦‍♀️

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
بنظرم هیچ وقت آلمان نرو اینجوری هیچ وقت

الان چ ربطی داشت؟

گفتی التهاب بدنت ب شوخی گفتم نخیر چربیامه وگرنه خودم میدونم ماه اول اب و التهاب و…

بعضیا فقط میخوان ی چیزی گفته باشن

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

خیلی خوب بوده تو سه هفته  ادامه بده کم نیار  بعد دو ماه معده آت جمع میشه

ب نظرت شکمم جمع میشه؟اویزونه

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

من انقد به این حرف ناراحت میشم🥲 هرسری بهم گفتنی فقط گریه میکنم🥲🥲

وای ببخشید بخدا من اصلا منظوری ندارم ولی آدمای تپلو خیلی بیشتر دوست دارم باهاشون راحت ترم اصن صمیمی ترن به نظرم شما یه چیزیتون از این مینالینننن آخه دستای نرمممم صورت تپللل بغل نرم دیگه چی می خوایننننن🤌🤌🤌🤌 

قاتل روانی دوقطبی
ب نظرت شکمم جمع میشه؟اویزونه

نگووو از شکممم که دلم خونههه  

من زیاد چاق نیستم نهایت ۲ یا ۳ کیلو باشگاه هم میرم اما بعد زایمان دومی دیگه مثل اول نشدم 

اما فعلا کم کن بعد که وزنت خوب شد برو مقاومتی عضله رو سفت کن

چرا عشقم

از یه طرف فشار کنکور از طرف چاقیم بابام انقد بهم تذکر میده هی میگه چاق شدی هیکلت خراب شده تو دختری باید ظریف باشی انگار کورم تو آینه نمیبینم😭😭

تو مدرسه همه لاغرن واقعا میرم عصبی میشم بعد کنکور واسه دانشگاه شده رژیم آب میگیرم ۲ ماه ولی لاغر میکنم

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

فقط چون امضات خوندم اینو میگم بهت عزیزم امیدوارم به دردت بخوره 

ببین  عزیزم دو سال ۳۰ کیلو کم کردم 

ولی بعداً قشنگ یاد گرفتم چجوری راحت وزن کم کنم اذیت خودم نکنم برنامه مانکن ریختم اطلاعات دقیق زدم بخصوص وزن که باید حتما ناشتا شکم کار کرده باشه بعد هروز ناشتا آب جوش با لیمو با ۱ ق مربا خوری عسل این از همش مهمتر چون بدن شروع می‌کنه گرم میشه بیشتر کالری میسوزه در روز بعد صبحانه ۱ کف دست هر نونی بود البته که من ۹۰ درصد سنگک بود که سالم تر بود به علاوه ۱ تخم مرغ آبپز و خیار گوجه هر کدام یه دونه بعضی وقتا تخم مرغ با یکم روغن زیتون میپختم روش نعنا خشک می‌ریختم یا اکثرا پنیر یه ذره با دو تا دونه مغز گردو قبل ظهر حتما یک یا دو تا میوه می‌خوردم اگه میوه نداشتم مغز بادام ۱۰ تا دونه می‌خوردم نهار چون خیلی برنجی هستم هروز نهار برنج درست میکردم بدون روغن البته وقتی دم میکشبد اول برای خودم ۱ کفگیر پر برمیداشتن نزدیک ۱۰ تا۱۲ تا قاشق میشد بعد روغن میزدم برای بقیه خورش حتما هر چی بود ۱ تکه گوشت میزاشتم برای خودم بقیه مواد آب و اکثرا ۵ قاشق میشد اگه دمپختی بود کلا ۱۶ تا قاشق می‌خوردم نهار کنارش حتما ماست با شوید خشک یا سالاد شیرازی با آبلیمو یه حبه سیر همیشه کنار نهار می‌خوردم واسه لاغری بعد ظهر اکثرا یه دونه میوه اگه نبود خیار گوجه یا هویج می‌خوردم شام اکثرا دو تا لیوان شیر توش زعفران یا یکم زردچوبه میرختم یا دارچین و اینکه حتما حتما روزانه ورزش ۱ ساعت میکردم اکثرا میرقصیدم عصرها خیلی برای من مفید بود با همین روال ۴ تا ۵ ماهی کم میکردم هر کسی بهش گفتم بخدا همین قد یا بیشتر کم کرد فقط دارو آهن اینا و آب زیاد می‌خوردم یه لیوان قهوه قبل ورزش خیلی خوبه من نمی‌خوردم اکثرا به جاش دم نوش زنجبیل دارچین با آبجوش می‌خوردم اگه مرغ ماهی اینا بود نهارم فقط یه تیکه می‌خوردم به خاطر کاهش وزن سرخ کن خریدم خیلی کمک کرد چون سیب زمینی تونستم بخورم در ضمن من شام ها شیر نبود خودم فلافل خونگی درست کرده بودم می‌خوردم ولی نون کم فلافل ۴ تا با گوجه خیلی سیر میشدم 

این رژیم تورو ماهی ۴ تا ۷ کیلو کم می‌کنه چرا تا ۷ ؟ چون اضافه وزن بالا بیشتر کم می‌کنه عربزم 

اگه انجام دادی و راضی بودی دعام کن چون تنها راهی که من بعد یک عمر برای لاغری انجام دادم و کمتر اذیت شدم و بیشتر نتیجه گرفتم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷