2777
2789
عنوان

کارنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 39 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ایشون اصلا صلاحیت اینو نداره که نظر بده درین مورد چون اگاهی و دانشی نسبت بهش نداره وقتی رفته تربیت بدنی. ایشونو چه به تجربی و اظهار فضل درموردش!
اینا به کنار! من از شما ناراحتم که چرا باید حرف هرکسی براتون انقد مهم باشه؟ نکن عزیزم دودش به چشم خودت میره به قدرتت باور داشته باش

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

من ریاضی بودم ولی دوستم تجربی بود چندتا کلاس کنکور میرفت هی بهم تیکه مینداخت آخرش معدل خودش جوری ب ...

ریاضی مگه چشههه 

خیلی سخته خدایی 

حسابان ، هندسه و ....

رشته خیلی هم خوب بوده 

میگن درخت هرچی پربار تر باشه افتاده تره

مردم چشم ندارن موفقیتاتو ببینن بیخیالشون

تو سکوت رشد کن بذار آخر سر خودشون نتیجە تلاشاتو ببینن

چە لزومی دارە بهشون آمار بدی؟

جسارتا برای پز دادنە یا اینکە تشویقت کنن؟

اگە مورد اولە کە اشتباه میکنی

اگە مورد دومە هم باز اشتباه میکنی

تو بەجز خانوادت بە تشویق کسی احتیاج نداری🤍

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 

میزدی تو دهنش

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

مردم چشم ندارن موفقیتاتو ببینن بیخیالشون تو سکوت رشد کن بذار آخر سر خودشون نتیجە تلاشاتو ببینن چە ...

دقیقا 

من تو زندگیم به هر موفقیتی برسم برای خودمه 

و اگه برای پز دادن باشه که نمیتونم لذت زندگی رو ببرم 

چون از کلاس هفتم همش میخواست امارمو بگیره 

میگفت اون موقعی که کارنامتو گرفتی واسم عکس بفرست میخوام ببینم 

یبار گفتم گم شده 

دوبار گفتم دوس ندارم کسی ببینه 

گفت اگه توی درس خوب نیستی میتونی بری مهارت یاد بگیری بابا مامان بدبختت وقتشون سر تو صرف میکنن

همه نمیتونن تو هر چیز خوب باشن قربون بچه خودم شم😐

عزیزم ایشون اصلا صلاحیت اینو نداره که نظر بده درین مورد چون اگاهی و دانشی نسبت بهش نداره وقتی رفته ت ...

بدیم اینه 

چون دست میزاره رو نقطه ضعفم تو جمع 

اونجا نتونستم تحمل کنم