2777
2789
عنوان

جهیزیم خیلی کمه؟

477 بازدید | 19 پست

بچه ها من قبلنم این تاپیکو زدم دوباره میگم نظرتونو بگین . ببینید من وام ازدواجمو دادم به همسرم که قسطاش با پدر همسرمه و پول گذاشتن و خونه خریدن ولی تا یکسال دست مستاجره و ما باید خونه پایین پدرشوهرم زندگی کنیم حدودا ۲۵ متریه.طبق رسم ما هم پنج تیکه بزرگ ‌و سرمایشی گرمایشی با مرده ماهم خریداری که کردیم به اندازه بود فقط میز ناهار خوری و کمد خانوادم نمیگیرن چون ماشین ظرفشویی گرفتن و بودجشون نمیرسه دیگه الان به نظرتون من چیکار کنم فامیلای همسرم رسم جهیزیه دیدن دارن 

نمیدونم فقط میدونم خیلی سخته

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هیچ کم و کسری وجود نداره 

خونه باید کمد دیواری داشته باشه و وظیفه ی همسرتون هست که فراهم کنن 

میزناهارخوری هم واقعا ضرورتی نداره و خیلی ها نمیگیرن 

انشاءالله خوشبخت بشی عروس خانوم😍

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

کمد حالا خیلی لازم نیست...میتونی ازین پارچه ایا موقتی استفاده کنی...ولی اگه میتونی یه نهارخوری ۴ نفره. یا حداقل ۲ نفره کوچیک بخر..نتونستی هم اصلا مهم نیست و به کسی ربطی نداره!

و اگه میتونی نزار بیان جهیزیتو ببینن و با شوهرت هماهنگ شو بگو ما رسم نداریم و رو حرفت وایسا به هیچ کسم اجازه دخالت نده

ماشین ظرفشویی ک واجب نبوده عزیز  بازم مبارکت باشه اگه کار میکردی خوب بود کمی کمک خونوادت میکر ...

چرا والا برای من واجب بود خیلی 😅 متاسفانه فعلا برای کنکور میخونم و خونه خودمم شهر دیگست و الان پیش پدر و مادرمم کار ثابت نمیتونم داشته باشم

تخت خواب و داریور و مبل اینا خریدن برات؟ جهازی ک فقط پدرت برات خرید چقدر شد هزینش؟ از صد بیشتر شد&n ...

دراور نه ولی تخت و مبل گرفتن آره بابا دویست و خرده ای