2777
2789
عنوان

جوگیر

142 بازدید | 20 پست
امروز خواستم برم کلاس علوم فنون، هوا خیلی سرد بود داشت برف میومد .مسیرمون خیلی از کلاس دوره .خلاصه رسیدم در آموزشگاه که چند نفر پشت در مونده بودن و در قفل بود .یکم وایسادم و کلید خونمون رو با در اموزشگاه امتحان کردم و در باز شد😂 و همه رفتن تو و صاحب اموزشگاه اومد و شاکی بود😂 هم کلاسیام و معلم بهم میخندیدن.خیلی مسخره شدم. صاحب آموزشگاه گفت اینجا کلی گوشی و سیستم هست .شاید کسی دستش کج بود .چرا درو باز کردی و... خلاصه یه ثانیه فکر اشتباه و جوگیری ببین چه کار کرد.روم نمیشه دبگه برم اونجا😂 عذرخواهی و اینام که رو مخه ولی چاره نبود😒 اصلا فکر هیچی رو نکردم فقط دیدم یه سریا غز سردی عین پنگوئن چسبیدن بهم و کلید انداختم😂 از پشیمونی و اعصاب خوردی هیچی از درس نفهمیدم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/