2777
2789

با لینک ثبت نام کنید

https://panel.excoino.com/auth/register?refCode=95728278

کد دعوت (دفعه اول حتما باید با کد دعوت بزنی تا ثبت شید و بده)

95728278

شماره ای که زدید با کد ملی خودتون مطابقت داشته باشه 

ثبت نام میکنید حساب میسازید(رمز هم باید هم عدد توش باشه هم حروف کوچیک و بزرگ و هم یه حرف خاص مثل هشتگ و...)

بعد وارد حسابتون میشید وارد سایت که شدید

یکم میرید پایین نوشتع احراز هویت

بعد نام و نام خانوادگی و کد ملی و تاریخ تولد رو میزنید که باید مشخصاً پدرتون باشه(چون شماره به نام اونه)

همین و ۱.۴ دلار معادل تقریباً ۸۰ هزار تومن واریز به حسابتون میشه و میتونید هم برداشت ریالی کنید

مطمئن باشید الکی نیست چون مثل بقیه سایتا شماره کارت بانکی نمیخواد ازتون ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب وقتی شماره حساب نباشه پول و کجا انتقال میده 

موقع برداشت باید شماره حساب وارد کنی دیگ وگرنه برای ساخت حساب نیازی به شماره کارت نیست فقط وارد شدنتون کافیه 

فقط اسمتو کد ملی خیالتون راحت باشه ما برداشت زدیم گفتم شاید کسی لازم باشه حداقل هزینه نت یکماهش درمی ...

چجوری برداشت زدی من ک هر کار کردم نشد

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

عزیزم ۴ نفر و باید دعوت کنی تا بتونی برداشت بزنی  با لینک من دعوت نکن لینک دعوت بساز که به نام ...

همون لحظه میده پاداششو یا یه روز طول میکشه چجوریاس

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

همون لحظه میده پاداششو یا یه روز طول میکشه چجوریاس

من هنوز برداشت نزدم چون شاید دوستامم وارد شن منتظرم یکم بیشتر شه دوستم ۱/۷۰۰ برداشت زده اجازه بده ازش بپرسم برات خصوصی ارسال میکنم چطوری برداشت کنی 

من هنوز برداشت نزدم چون شاید دوستامم وارد شن منتظرم یکم بیشتر شه دوستم ۱/۷۰۰ برداشت زده اجازه بده از ...

باشه