2777
2789
عنوان

نمک بدن گرفتم

4319 بازدید | 5 پست

خانمخ گف رفتی حموم بزن به بدنت سفید کننده هست بعد اصن الان ک دقت میکنم همون نمک صورتی خوراکیه😂 حالا چجوری بزنم واقعا سفید میکنه ؟

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

من بدنمو یکم مرطوب میکنم میریزم کف دستم میمالم به بدنم نمیدونم دیگه درست استفاده میکنم یا اشتباه 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
من بدنمو یکم مرطوب میکنم میریزم کف دستم میمالم به بدنم نمیدونم دیگه درست استفاده میکنم یا اشتباه&nbs ...

تاثیریم داشته؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاثیریم داشته؟

من برای موهای زیر پوستی استفاده کردم آره کمتر شده پوست مرغیمم خیلی بهتر شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
تاثیر داره ؟ 

من خودم خیلی سفیدم عزیزم برای سفید کردن نظری ندارن ولی روی موهای زیر پوستیم خیلی تاثیر گذاشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40