2777
2789
خیر شما برو اینستا و بقیه جاها رو ببین دیگه به این نمیگی باز و لختی  از نظر من چیز خاصی نبود😀

وقتی انقد لخت دیدی که این از نظرت پوشیده ست، روا نیست به بقیه بگی هیز. 

برای خود اسی میگن چون مشخصه اسی خبر نداره وگرنه کسی هیز بازی درنمیاره. 

خودش هم حتما قبلا فکر کرده و براش اوکی بوده که گذاشته دیگه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشات لنزه؟ رنگش گشنگه❤😘😘💐💐💐

مادر زادی لنزه بیبی 😂😂🤦‍♀️ مامان بزرگم چش ابی هس توی تمام نوه ها فقط چشایی من ابی شده شانس میبنی 😂😂😂🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

والا ب نظر خودمم چیز خاصی نبود الان دخترا با نیم تنه عکس میزارن 

اوکیه ناراحت نشو 😁❤

اینجا کلا یه طوریه 😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خودش هم حتما قبلا فکر کرده و براش اوکی بوده که گذاشته دیگه

شاید هم فکر نکرده بخاطر همین گفتن. هرچند خودمم نه مخالفم نه موافق منظورم اینه حتما نباید هیز بازی باشه دلیل

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

مادر زادی لنزه بیبی 😂😂🤦‍♀️ مامان بزرگم چش ابی هس توی تمام نوه ها فقط چشایی من ابی شده شانس میبنی ...

اووو😎😎

پس خیلی رنگش زیباس لنزش خدادادیه 😍😍😁

شانست خوب بوده بیبی👌👌❤

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈

اووو😎😎  پس خیلی رنگش زیباس لنزش خدادادیه 😍😍😁 شانست خوب بوده بیبی👌👌❤

مرسی عشقم 

قابل نداره والا در بیارم پست کنم برات

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مرسی عشقم  قابل نداره والا در بیارم پست کنم برات

خدانکنهههههه😁😁😘

بذار سر جاش باشه چشمای به این زیبایی👌❤

صاحبش قابل داره🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈

[QUOTE=330068272]خدانکنهههههه😁😁😘 بذار سر جاش باشه چشمای به این زیبایی👌❤ صاحبش قابل داره🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹[/QUOTE اسمون خودمی🫂😍