arhich مدیر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 3645 عنوان حذف تاپیک | مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 19 پست سلام نی نی یار ۱ چند بار هست که لینک تاپیکم رو برای حذف براتون در زمانهای تعیین شده در خصوصی میفرستم اما حذف نمیشه چرا ؟@niniyar_1 1402/12/09 | 17:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arhich مدیر استارتر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 3645 سلام تاپیکی که فرستادین حذف نشدین بذارین ببینم اگر امروز گذاشتین چون حجم زیاده تا اخر شب طول میکشه ... سلام ممنون هر کار میکنم نمیتونم لینک بزارم نی نی یار عزیزاسم تاپیک" نحسی "هست
arhich مدیر استارتر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 3645 سلام تاپیکی که فرستادین حذف نشدین بذارین ببینم اگر امروز گذاشتین چون حجم زیاده تا اخر شب طول میکشه ... دفعه دوم هست میزارمهم شنبه هم امروز
arhich مدیر استارتر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 3645 سلام تاپیکی که فرستادین حذف نشدین بذارین ببینم اگر امروز گذاشتین چون حجم زیاده تا اخر شب طول میکشه ... لطفا دو تا تاپیکام با عنوان "نحسی"و "نظرخواهی" می خوام حذف بشه لطفاممنونمهر کار میکنم تو تاپیکم اینجا نمیتونم لینکش رو بزارماما تو پیام برای نی نی یار سر ساعت اعلام شده ارسال کردم اما پاک نشده
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52378 سلام ممنون هر کار میکنم نمیتونم لینک بزارم نی نی یار عزیز اسم تاپیک" نحسی "هست خب تاپیکتون کجاش خصوصی هست؟ یک سوال عمومی پرسیدین در مورد خودتون نبوده که فقط تاپیکهای خصوصی خانوادگی حذف میشن عزیزم ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
arhich مدیر استارتر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 3645 خب تاپیکتون کجاش خصوصی هست؟ یک سوال عمومی پرسیدین در مورد خودتون نبوده که فقط تاپیکهای خصوصی خانوادگ ... باشه ممنوناما قبلا این جنس تاپیکها هم حذف میشدبازم ممنون از پاسخگوییتون