2821
2789
عنوان

باطل السحر

384 بازدید | 13 پست

دوستان کسی هست ک به هر روشی ... باطل سحر انجام داده باشه و نتیجه دیده باشه؟ میشه کامل توضیح بدید بهم ممنون میشم این ک چجوری باطل کردین چکاری براتون درست شد بعد از باطل کردن ....

من فقط میدونم‌ک سوزه بقره خیلی خوبه واسه باطل شدن سحری...نماز حضرت فاطمه هم خیلی خوبه..سرچ کن نظر دادن دربارش تو نی نی سایت 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فقط میدونم‌ک سوزه بقره خیلی خوبه واسه باطل شدن سحری...نماز حضرت فاطمه هم خیلی خوبه..سرچ کن نظر دا ...

اره . اتفاقا امروز کلا در مورد سوره بقره و نماز حضرت فاطمه خیلی پیاما رو خوندم ولی خیلی میترسم اتّفاقی برام بیوفته وقتی میخونم

از دور میشه واس یکی خوند ک شک داریم دعاش کردن بقره رو؟

نمیدونم...میتونی نماز حضرت فاطمه رو بخونی چون میگن ک نناز حضرت فاطمه رو بخونی تو خواب هم. ی چیزایی میبینی راجب دعایی یا اون طرف رو ک دعا گرفته برات

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اره . اتفاقا امروز کلا در مورد سوره بقره و نماز حضرت فاطمه خیلی پیاما رو خوندم ولی خیلی میترسم اتّفا ...

اها اونایی ک نوشتن نمیدونم سردرد شدیم یا چیزی دیدیدیم؟ ن بابا من ۹۰ روز بقرع گوش دادم هیچی نشد..نماز حضرت فاطمه رو هم خیلی خوندم..اصلا نترس اینا چیزای قرانی ان هیچی نمیشه

شما نتیجه شو دیدین؟

من نمیدونم برام دعا خوندن یا ن..ولی ی بار تو خواب ی چیزایی دیدم

سلام دوستان 

من خودمم باور نداشتم و همه رو مسخره میکردم ،مشکلات مالی و گرفتاری  و خیانت همسرم آخر فشاری آورد که ناچار شدم اتفاقی یکی یه شماره یه ارمنی رو بهم داد که طلسم یهودی و صبی انجام میده ،و معجزه رو تو کار این مرد دیدم  . اسمش مارتیک هست اینم شمارش ۰9394329408 هر کس تماس گرفت بگین خانوم تهرانی معرفی کرده تو اهواز هست حضوری هم میتونید برید ولی برایه من و چند تا از دوستان ارسال کردن با پست ،اگر مشکل داری چشم بسته زنگ بزن مشکلت قول میدم حل میشه و فقط دعام کنید،چون خودم زندگیم رو یکی نجات داد خواستم مشکلات اونایی که عین من هستن هم حل بشه 

اول باطل میکنه بعد کاراتونو دونه دونه انجام میده و تا آخر پیگیره

مارتیک09394329408 طلسم و دعا صبی و یهودی انجام میده

سلام دوستان  من خودمم باور نداشتم و همه رو مسخره میکردم ،مشکلات مالی و گرفتاری  و خیانت ه ...

🛑🛑🛑 پست هاتون ممنوعه. 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام دوستان  من خودمم باور نداشتم و همه رو مسخره میکردم ،مشکلات مالی و گرفتاری  و خیانت ه ...

سلام عزیزم من مطمئنم یکی برام طلسم گذاشته فکر میکردم با خوندن آيت کرسی چهار قل و اینا باطل کردم ولی شاید یه مدت ضعیفش کردم اسباب کشی داشتم وجا به جا شدم میدونم مشکل از خونه جدید نیست  حتماطلسم باطل نشده بوده مشکلات پشت هم دارم دعوا های بی دلیل با همسرم همه درها به روم بسته شده برای هیچ کس بد نخواستم هیچ وقت تو رو خدا ارواح خاک رفتگانت این شماره ای که گذاشتی میتونه مشکلم رو حل کنه؟

دوستان خواستم یه مطلبی راجع به سحرو جادو ، طلسم و دعا به اشتراک بگذارم دیدم خیلی ها میگن رفتیم سرکتاب گرفتیم یا قهوه گرفتیم گفتن بختت بسته هست یا طلسم داری ، و بعد خیلی ذهنشون درگیر شده و دنبال ملا و دعا نویس میگردن برای باطل کردن . دوستان توجه کنید فقط کسانی که قرآن گردانی میکنن ، تشخیص میدن که طرف طلسم شده یا دعا داره یا سحرو جادو شده.

روش کارشون هم اینطور هست که قرآن رو باز میکنن اسم طرف رو میزارن لای قران ، بعد شروع میکنن به سوره خواندن.(با سوره مشخصی کار انجام میدن که متاسفانه نمیدونم ولی سوره طولانی هست شاید 1 ساعت زمان ببره، کلا سوره از حفظ میخونن)

بعد اگه طرف دعا یا طلسم داشته باشه اسم میچرخه ( یعنی زاویش عوض میشه) و قران گردان هم حالش بعد میشه . اونهایی که طلسم یا دعاشون خیلی سنگین هست مثلا یه صفحه از سوره یا چند ایه از قران میخونن قران گردان همون اول حالش بد میشه

بعد به مدت سه هفته به فاصله سه روز سه روز با انواع دعای سوزاندنی، طلسم یا دعای فرد رو از بین میبرن (سه تا قرآن گردان حرفه ای میشناختم که همه ی استان ها میرفتن ، طلسم هم پیدا میکردن اما متاسفانه فوت کردن )

یه خانمی هم میشناختم که مثلا اسم طرف رو با مشخصاتش مینوشت داخل دفتر ، تاریخ هم یادداشت میکرد تا سه هفته به فاصله سه روز سه روز انواع دعاهای سوزاندنی همراه با زاغ ، اسپند و کندر و غیره ، طلسم یا دعا رو باطل میکرد و هزینش هم کم بود که متاسفانه شوهرش مخالف این کار بود و محدودیت داشت کلا روش کارش مثل قران گردان ها بود فقط قران گردانی انجام نمیداد

دوستان توجه کنید چیزی که من از قران گردانهای حرفه ای شنیدم سنگین ترین طلسم ها فقط با دعاهای سوزاندنی به مدت زیاد رفع میشه . کلا داخل شهر خودتون هر جا دیدین به این روش باطل میکنن بدونید که درسته 

من خودم قبلا به بخت بستن و طلسم و اینا اعتقاد نداشتم تا اینکه یه خانمی دیدم کارمند بود  24 ساله ، خواستگار هم داشت درست نمیشد مثلا یکی از خواستگاراش بعد از مدتی گفت مادرم ناراضیه و الی آخر . بالاخره با هیچ خواستگاری به نتیجه نمیرسید

تا این که متوجه شد قبلا یه دعانویسی که شهرشون رفته بود برده بودن خونشون و یه دعایی ازش گرفته بودن و هزینش کامل نداده بودن . و این هم بخت این دختره رو بسته بود ( یعنی از هم محلی های این دعانویس شنیده بود که از این کارها هم انجام میده )

بالاخره رفت پیش قران گردان  فهمید دعا داره ، بعد رفت پیش خانمه باطل کرد و 3 ماه بعد عقد کرد الان 2 تا بچه داره ولی بالای 30 ازدواج کرد بعد به دوستاش هم گفت که هر که پیش این دعانویس رفته بره باطل کنه که مجرد نمونه

خلاصه پیش هر ملایی نرین که عواقب داره ، بعد سنگینی بخت کلا جدا هست از بسته بودن بخت . مثلا خیلی ها میشناسم که مثلا نامزد داشتن قبلا بختشون بستن یا اقوامشون این کارا میردن ، رفتن پیش قران گردان و الان ازدواج کردن . و خیلی ها هم میشناسم که قران گردانی انجام دادن و دعا نداشتن ولی همچنان مجردن . به نظرم برای سنگینی بخت باید ختم برداشت یا انواع نمازها و از نظرات بقیه استفاده کرد

یه مطلب دیگه هم یادم اومد یه خانمی پول یه ملایی رو کامل پرداخت نکرده ، بعد ملا دعا میزنه این خانم دیوونه میشه میخواسته از خونه فرار کنه که سریع زنگ میزنن به اون خانمه و باطل کننده انجام میده (حالا حساب کنین اگه باطل نکرده بودن میباست بره بستری بشه شوک بدن دارو مصرف کنه)

یه ملا دیگه هم دعا زده بود که زن و شوهر همش با هم دعوا داشتن میخواستن جدا شن که رفتن باطل کردن و خوب شدن دوباره

بالاخره پیش هر دعانویسی نرین بدتر زندگیتون خراب میکنه