2777
2789
عنوان

اسم رمان چیه

104 بازدید | 5 پست

دختری مذهبی تو دانشگاه عاشق استادش میشه که تازه از خارج اومده بود 

خانواده هاشون ناراضی بودن چون خانواده دختر مذهبی و خانواده پسره کاملا متفاوت با اونا بودن

داداش دختر از قبل با خواهر همین پسر دوست بوده و شب خواستگاری دختره میبینه که اینا همون خانواده هستن ولی کسی نمیدونسته این موضوع رو

با کلی مخالفت دختره به عشقش میرسه و یک ماه صیغه بودن که بعدش عقد دائم کنن داشتن جهیزیه میچیدن تو خونشون که پسره نمیدونم چرا میذاره میره خارج 

حالا دختره ده ساله که تنها و افسرده هست و تردش کردن 

از اونطرف تو این ده سال برادر دختر با خواهر پسره ازدواج کرد ...

حالا یه روز دختره میره خونه داداشش میبینه عه عشقش برگشته ولی ازدواج کرده و با خانمش برگشته ایران

کسی می‌دونه اسم رمان چیه

جالبه داستانش

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کسی میدونست لایکم کنه

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂