2777
2789
عنوان

رشته ریاضی

159 بازدید | 16 پست

با هوش ریاضی متوسط اما تلاش خیلی خیلی زیاد میشه رتبه خوبی توی کنکور ریاضی اورد؟

تنهایی من احساس بسیارخوبی دارد؛بنابراین تنها زمانی تورا خواهم داشت،که ازتنهاییم شیرین ترباشی💜💜........................توچنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم دردمیکشی💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو تجربی هرکی رفته ریاضی بعدا از تلاش زیاد در برابر مزد کم نالیده

رشته ریاضی برای مهاجرت خیلی راحت تره ولی واقعا موندم چیکارکنم

تنهایی من احساس بسیارخوبی دارد؛بنابراین تنها زمانی تورا خواهم داشت،که ازتنهاییم شیرین ترباشی💜💜........................توچنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم دردمیکشی💜

من ۹۷ کنکور دادم آره میشد

الانو نمیدونم

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

رشته ریاضی برای مهاجرت خیلی راحت تره ولی واقعا موندم چیکارکنم

اگ صدرصد میخوای مهاجرت کنی اره برو

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
من ۹۷ کنکور دادم آره میشد الانو نمیدونم

هدفم مهاجرته  واقعا گیج شدم بین کنکور ریاضی و تجربی موندم

هدفم مهاجرته  واقعا گیج شدم بین کنکور ریاضی و تجربی موندم

اگه مهاجرته برو ریاضی دیگه

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

اگ صدرصد میخوای مهاجرت کنی اره برو

اره اصلا دلیل انتخاب رشته ریاضی فقط و فقط مهاجرته واسم 

اگه مهاجرته برو ریاضی دیگه

مرسی از راهنماییتون