2777
2789
عنوان

شوهر نامرد☹️

1660 بازدید | 42 پست

امروز یه خانوم۱۷ساله رو باامبولانس اوردن

با بی قراری و پرخاشگری

شوهرش میگف خیلی پرخاشگره و همش توهم میزنه میگه موجودات عجیب توخونه میبینم میخواسته بچموتوخواب خفه کنه 

اصرارداشت خانوم روبستری بخش روان کنیم چون امنیت جانی ندارن خودش و بچش

یکم باخانوم صحبت کردم و شرح حال گرفتم

درنهایت فک میکنین جریان چی بود؟

اقابا یه خانوم دیگ درارتباط بود

سعی داشت بگه خانوم خودش مشکل روان داره و براش پرونده سازی بشه

تادرنهایت بتونه بدون مهریه طلاقش بده

۱۷ سالش بود همش؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۷ ساله؟؟؟؟!!!! نه به کودک همسری !!!! 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

اون دختر چقدر بدبخت بوده ۱۷ سالش بوده هم شوهر کرده هم بچه داره هم خیانت دیده هم یه خانواده سیب زمینی داشته...

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
۱۷ ساله؟؟؟؟!!!! نه به کودک همسری !!!! 

کودک همسری؟

طرف بچه هم داره تو این سن😐😐😐😐

خدا میدونه چندسالگی ازدواج کردن

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

چرا آخه واقعا چرا زندگی هاتون و با دست خودتون خراب می کنید آقایون،خانما،دو طرف رو میگم مگه هوس یه شبه چقدر ارزش داره،حداقل یه آدم خوب رو این وسط قربانی نکنید😭

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️