2777
2789
عنوان

متفرقه

45 بازدید | 3 پست

من 12ساله ازدواج کردم الان یک دختر 8ماهه دارم از اولی که ازدواج کردم همیشه شوهرم دعوا داشته باهم خیلی کارا کرد که پشتشو گرفتم و دوسش داشتم چندسالی بود خوب شده بود باز دوباره عوضی بازی‌اش شروع شده اینقدر که میگه بچه رو میبرم بهزیستی یا میدم به خانواده پولداری کاری میکنم خانوادت فلان شن خبر مرگتو بیارن سرتخته بشورنت چیکار کنم در وضعیتی هم نیسیم الان طلاق بگیرم

نمیدونم چی بگم ببین چی باعث ناراحتیتون میشه سعی کن با حرف زدن حل کنی بدون داد و بیداد یا دعوا با مش ...

کلا باهم مشکل داره همیشه حق به جانب اشتباه میکنه جلو روت میندازه گردن خودت دروغ میگه قشنگ حرفم میزنی دادو قال میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا باهم مشکل داره همیشه حق به جانب اشتباه میکنه جلو روت میندازه گردن خودت دروغ میگه قشنگ حرفم میزنی ...

فامیل ازدواج کردین؟شناخت نداشتی ازش؟

ببین گله و شکایتش از چیه اگه کاری میکنی یا رفتاری که ناراحتش میکنه انجام نده

بعضیا مدل رفتارشون اینطوره میخوان کم نیارن عصبی میشن بجای اینکه منطقی بگن چرا فلان کار رو تکرار میکنی یا انجام نمیدی