2777
2789
عنوان

من ۲۸سالمه مجردم

914 بازدید | 30 پست

خواهرکوچیکم ازدواج کرده بابام هزارباربه مامانم خیانت کرده مردهیزوخیانت کار که به زنشون خیانت میکنن دوروبرم زیاددیدم  ولی بااین وجود مامان بابام بهم میگن ترشیده دلمومیشکنن😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا ۱۰ سال دیگه وقت داری . اونم حداقل ۱۰ ساااااال.

یکی از فامیلامون ۴۰ سالگی ازدواج کرد ، همه بهش چرت و پرت میگفتن آره دیر شده و ترشیدی و فلان. انقدر خوشبخته ، هم مستقل بود ، هم با تجربه و با اخلاق . همسرشم فوق العاده آروم و مهربونه . هر سال حداقل سه یا چهارتا سفر خارجیشون به راهه .

🖤🥲

آخیییی عزیز دلم 😔

۲۸ سنی نیست که 

بخدا آدم تا آخر عمر مجرد بمونه خیلی بهتر از اینه که یه انتخاب اشتباه بکنه و تا آخر عمر پشیمون باشه . یه وقت هم چند تا بچه رو دستش باشه

میدونم کنایه های اطرافیان و فشار هاشون خیلی سخته

اما شما ناراحت نشو

ایشالا یه فرد خوب و با شخصیت پیدا بشه از دست همه خلاص بشی 

کاربری دست دو نفره :)

۲۸ که سنی نیست .وقتی مامان و بابات بهت بگن دیگه از بقیه انتظاری نداشته باش .کاش پدرو مادرت یه کم درک و شعور داشتن .سعی کن خودت تو جامعه بیشتر فعالیت داشته باشی. انشالله یه قسمت خوب منتظرت باشه.

من۲۷ ازدواج کردم ،اصلا هم فک نمیکردم دیره!!!!تازه به زور ازدواج کردیم چون شوهرم کار درستی نداشت هنوزم میخواستیم نامزد بمونیم،الانم میگم وقت واسه ازدواج شماهنوز هست،اول زندگیتو بساز بعد ازدواج

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...