2777
2789

سلام بچه ها من امروز تاپیک زدم تا کسایی که‌مشکل من رو دارن شاید بهشون کمک شد و حالشون خوب شد 
خب بچه ها منم مثل خیلی از شماها که درگیر سینوزیت هستین چندسال سینوزیت داشتم چون ما تو ی استان سردسیر زندگی میکنیم من تقریبا هررر روز این سینوزیت رو داشتم و هر انتی بیوتیکی که بگین خوردم ویکس میزدم داخل بینیم چون حالت تند و اینا داشت یکم اروم میشدم پشت پلک هام اونقدر سنگین میشدددد که حس میکردم ی چیزایی مثل مورچه تو پیشونیم وپشت ابروهام راه میرفت حس بویاییم داشت تحت تاثیر قرار میگرفت و این سینوزیت باعث شد صدای من حالت تودماغی پیدا بکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید حدود ۵ سال درگیر بودم دچار الرژی هم شدم خلاصه که وضع خیلی بد شد تا این که رفتم عمل زیبایی بینی انجام بدم و به دکتر گفتم حس میکنم سینوزیت دارم بعد از عکش و ازمایش پتوجه شد من سینوزیت مزمن دارم این شدت عفونت به حدی شده بود که فرم بینیم داشت تغییر میکرد

من تو اتاق باشم اتاق بود میگیره از شدت عفونت سینوزیت 

پلیپ دارم نمیزاره تخلیه کنم 

چه کنم. آلرژی هم دارم

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

لایکم کنید بعدا بیام بخونم

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

خب منم داشتم زمستون همیشه مریض اندازه موهای سرم پنی سیلین خوردم درمانشومیگم برای داداشم صلوات بفرستین جوهرنعناازعطاری بگیربروزیرپتوخدتوبخوربده مرتب تکرارکن

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏

سرم حالت سنگینی داشت خیلی تعادلم رو نمیتونستم حفط کنم حتی ی باد سرد باعث سرد دردم میشد خودتون فکر کنم میدونید چه درد بدیه سرم انکار ۱۰۰ کیلو بود خلاصه که رفتم اصفهان دکتر و بهم گفت باید عمل بشی بچه ها گاهی شدت سینوزیت اونقدررر زیاد میشه که هیچ انتی بیوتیکی جواب نمیده چون این عفونتها مثل یخ قندیل میبندن عمل من اندوسکوپی بینی نبود ی روش جدید بود که نمیدونم چی بود ۵ ساعت عملم طول کشید هزینمم شد ۲۰ تومن با عکس و ازمایش کامل نوشتم که کسی خاست اطلاع پیدا کنه