2777
2789
عنوان

راسته میگن....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 35 پست
بنظر من این سوال خنده دار کسی بخاد ازدواج کنه اراده کنه تو یک ماه کیسشو پیدا کرده ازدواج هم کرده، مو ...

من اطراف دیدم طرف ( پسر) کارخونه دار بهترین مدل ماشین ، خونه ....ولی تو سن ۳۷ سالگی مجرد نتونسته نیمه گمشده شو پیدا کنه، پول هم مهم ، ولی تقدیر و قسمت خیلی خیلی خیلی بیشتر دخیله ....

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..
آره عزیزم ،خب میره سراغ کیس بعدی 😂و سر ی ماه ازدواج میکنه👌🤕دست بالای دست هس کیس بعدی رو بهتر از ق ...

با پول نمیشه سلامتی خرید ، پدر و مادر خرید ....خیلی چیزی دیگه ....قبل اینکه خدا بهمون پول بده ، الهی جنبه شو بده ، ظرفیت پولدار شدن بده

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اطراف دیدم طرف ( پسر) کارخونه دار بهترین مدل ماشین ، خونه ....ولی تو سن ۳۷ سالگی مجرد نتونسته نیم ...

اون پسر نرمال نبوده وسواس فکری داشته با خودت عقلانی فکر کن این همه بخدا طرف هم ی شب بره بیرون بگرده برگرده خونه چن نفر رو پیدا میکنه که به دلش بشینن.... برای خانم ها هم صدق میکنه من از کسی خوشم بیاد میرم بهش پیشنهاد میدم این چه حرفیه عزیزم تو همونی که چشاش سگ داره😂😂😂

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
با پول نمیشه سلامتی خرید ، پدر و مادر خرید ....خیلی چیزی دیگه ....قبل اینکه خدا بهمون پول بده ، الهی ...

آره عزیزم با پول نمیشه مرده رو زنده کرد بحث ما الان ازدواج.....علت ازدواج نکردن طرف در صورت تمایل خودش فقط بی پولی هست تمام

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
من اطراف دیدم طرف ( پسر) کارخونه دار بهترین مدل ماشین ، خونه ....ولی تو سن ۳۷ سالگی مجرد نتونسته نیم ...

بعدشم اون پسر یا مریضی داره یا میخاد با همه باش ازدواج نمیکنه عشق و حال کنه... 

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
اون پسر نرمال نبوده وسواس فکری داشته با خودت عقلانی فکر کن این همه بخدا طرف هم ی شب بره بیرون بگرده ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اره ولی تایم خالی پیدا نمیکنم برا گشت الکی زدن تو خیابون ، فول تایم سرکارم، ن والله من ازپسری خوشم بیاد ، تو دلم میزارم پسرا همین جوری ، اعتماد به نفس شون بالا هست چه برسه بری بگی دوستت دارم ، یا خدا، دیگه خدا رو بنده نمیشن....فک میکنند منجی ن...‌