2777
2789
عنوان

راسته میگن....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 35 پست
بله...ایقد خواستگار اومد برام همه نوعش یا من رد میکردم یا سختگیری بابام...اخرش دیگ قسمت یکی شدم و... ...

ای جان😍

مبارکه عزیزم انشاالله همیشه لباتون خندون، دلاتون عاشق و دستاتون گرم باشه کنارهم💛🌻

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک باشه آجی میشه درخواستمو قبول کنی  یه مشورتی ازت بگیرم در مورد خواستگار

قربونت...

میتونی اینجا هم سوالت بپرسی  شاید خیلیا از من باتجربه هستن میتونن کمک کنن❤️

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
قربونت... میتونی اینجا هم سوالت بپرسی  شاید خیلیا از من باتجربه هستن میتونن کمک کنن❤️

متاسفانه  شناسایی شدم

نمی خوام تاپیک بزنم

اگه شرایطش دارین درخواستمو قبول  کنید 

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

من خودم موارد خوب زیادی داشتم ولی خوب واقعا به دلم نبودن و وقتی همسرم اومدن که اونم واقعا خواست خدا بود چون هیچ جوره راهی برای اتصالمون نبود عجبب دلم رفت.من اعتقاد دارم به قسمت

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

من قبلا اعتقاد نداشتم ، ولی دارم یواش ، یواش اعتقاد پیدا میکنم ، مثلا وقتی برا یکنفر تموم تلاش ت میکنی، بهش نمیرسی، حتما ی از اون بالا داره همه چی رو کنترل میکنه، 

بعدم دیدین طرف از کشور دیگه میاد مثلا عاشق ی دختر خانوم تو ایران میشه ، یا برعگس....دست خودم آدم نیس که هرکسی رو انتخاب که باهاش ازدواج کنه ...

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

والا بعضی جاها آره 

آدم تمام تلاشش رو میکنه تا به یه نفر برسه ولی نمیشه

چون شاید قسمت نبوده 

و گاهی هم تا خدا نخواد چیزی درست نمیشه و خدا یه جوری همه چیز رو ردیف میکنه که به یه نفر برسی

ولی خب بعضی جاها هم بعضیا خودشون طرف مقابل رو تور می کنن 

بعضی جاهام شانسیه 

طرف بختش بلنده 

کاربری دست دو نفره :)

بنظر من این سوال خنده دار کسی بخاد ازدواج کنه اراده کنه تو یک ماه کیسشو پیدا کرده ازدواج هم کرده، موضوع مالی هس فقط، ی مثال میزنم تا بهتر درک کنید چی گفتم... مثلا شما حساب مالیت خوبه اگر بد که هیچی نمیتونی میگم ازدواج به پول نه قسمت و هر چرت و پرت دیگه... خوب شما پول داری آیا تو ی ماه ی کیس پیدا نمیکنی به دلت بشینه ازدواج کنی؟ جواب همه صددرصد بله هست از کیس خوشت اومده پیشنهاد میدی طرفم خوشش بیاد که میگه نیاد میری سراغ بعدی عزیزم 😂🤕یکی پیدا میشه که هر دو اوکی هستین پولم این وسط شما دارین پس به راحتی ازدواج میکنین به همین سادگی.... 

در کل ازدواج به پوووووول نه سرنوشت و تقدیر و غیره... 

اگر شما تا 30یا 40مجردین و ازدواج نکردین چه دختر چه پسر یعنی پوووول نداشتین نه چیز دیگه😂😂🙄

حقیقت تلخخخخخخخ🙃👌☹️😐😑😶😔

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
والا بعضی جاها آره  آدم تمام تلاشش رو میکنه تا به یه نفر برسه ولی نمیشه چون شاید قسمت نبوده&n ...

همش پول، پول داشته باش ازدواج میکنی سر ی ماه😂😐

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
بنظر من این سوال خنده دار کسی بخاد ازدواج کنه اراده کنه تو یک ماه کیسشو پیدا کرده ازدواج هم کرده، مو ...

ولی خیلیا هستن که همه چی دارن پول و ماشین و خونه و شغل عالی ولی ازدواجشون جور نمیشه. یا خود طرف از اون آدم مقابل خوشش نمیاد یا اون آدم از این خوشش نمیاد. یا از هم خوششون میاد ولی افکار و عقایدشون بهم نمیخوره یا کلا به هر دلیل دیگه ای نمیشه😊

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙
بنظر من این سوال خنده دار کسی بخاد ازدواج کنه اراده کنه تو یک ماه کیسشو پیدا کرده ازدواج هم کرده، مو ...

ابن برا آقایون، برا خانوما صدق نمیکنه ....

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..
ولی خیلیا هستن که همه چی دارن پول و ماشین و خونه و شغل عالی ولی ازدواجشون جور نمیشه. یا خود طرف از ا ...

آره عزیزم ،خب میره سراغ کیس بعدی 😂و سر ی ماه ازدواج میکنه👌🤕دست بالای دست هس کیس بعدی رو بهتر از قبلی انتخاب هم میکنه... نکته سوال شما اینجاست که با پول سر ی ماه همه آدمای کره زمین میتونن ازدواج کنن اونیکه دوس داره ازدواج کنه البته، دختری که دوس داشته ازدواج کنه ولی تا سی یا بالاتر مجرد چون پول نداشته پووووووووووووووووووووووووووووووووووول💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰