me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 عنوان مدارس شاهد 183 بازدید | 21 پست کسی که ۱۰ جز قرآن حفظ باشه رو قبول میکنن یا نه؟ وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 1402/12/09 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 معدلت بالا باشه معدلم بالاست ۲۰ ام ، قبول میکنن در این صورت؟البته هنوز قرآن حفظ نیسم ، میخام کلاس حفظ شرکت کنم وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
taranejan عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 1866 معدلم بالاست ۲۰ ام ، قبول میکنن در این صورت؟ البته هنوز قرآن حفظ نیسم ، میخام کلاس حفظ شرکت کنم&nbs ... چه پایه ای؟ دهم یا میان پایه
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 چه پایه ای؟ الان هشتمم ، میخام برا دهم ثبت نام کنم وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 ببین هر جز قرآن مدرکش فقط ۱۵ امتیازه... بله میدونمینی با ۱۵۰ امتیاز ثبت نام نمیکنن؟ وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
taranejan عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 1866 بله میدونم ینی با ۱۵۰ امتیاز ثبت نام نمیکنن؟ من هزار و ششصد امتیاز داشتم۱۵۰ خیلیی کمهبابابزرگ عمو دایی بابا جبهه ندارن؟
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 من هزار و ششصد امتیاز داشتم ۱۵۰ خیلیی کمه بابابزرگ عمو دایی بابا جبهه ندارن؟ عه شمام شاهد بودین؟نه متاسفانه فکر نکنم ، فقط دایی مامانم شهیده که خب حساب نمیشه وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
_hana1 عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4985 من شاهد بودم دیگه امسال کنکور دارم واسه من فقط شرط معدل بود قبولت میکنن ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 من هزار و ششصد امتیاز داشتم ۱۵۰ خیلیی کمه بابابزرگ عمو دایی بابا جبهه ندارن؟ شما این ۱۶۰۰ امتیاز مال چی بود؟ وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
taranejan عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 1866 عه شمام شاهد بودین؟ نه متاسفانه فکر نکنم ، فقط دایی مامانم شهیده که خب حساب نمیشه نه دایی مادر برای شما محسوب نمیشهباید درجه یک باشنمن راهنماییم شاهد بودم.. الانم ک دبیرستانم شاهدمپدر و مادرتونم فرهنگی نیستن؟کلاسای ورزشی شرکت کن حکم بیاری خیلیی خوبه
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 من شاهد بودم دیگه امسال کنکور دارم واسه من فقط شرط معدل بود قبولت میکنن فقط معدل؟معدلم ۲۰ینی قبول میکنن؟قرآنم میخام حفظ کنم ، اینطوری حدود ۱۰۰ ۱۵۰ امتیاز دارم وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 نه دایی مادر برای شما محسوب نمیشه باید درجه یک باشن من راهنماییم شاهد بودم.. الانم ک دبیرستانم شاه ... نه نیستنممنونم وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
_hana1 عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4985 فقط معدل؟ معدلم ۲۰ ینی قبول میکنن؟ قرآنم میخام حفظ کنم ، اینطوری حدود ۱۰۰ ۱۵۰ امتیاز دارم اره قبول میکنن خودتو اذیت نکن ولی الان بهتره تلاش کنی بری تیزهوشان ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔